Απόφαση σταθμός από τον Απόλλωνα με αφορμή το αντίο του Βάλε

Μετά από επτά χρόνια στον Απόλλωνα ο Μπρούνο Βάλε αποχωρεί και θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.
 
Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και ενημέρωσε για μία σημαντική κίνηση.
 
Σύμφωνα με το επίσημο φιρμάνι, θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο83, αριθμό που φορούσε ο Μπρούνο Βάλε.

Η ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση  της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Μπρούνο Βάλε.
 
Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.
 
Ως ένδειξη εκτίμησης για όλα όσα πρόσφερε ο Μπρούνο Βάλε στην ομάδα μας το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο αποφάσισε ότι η φανέλα με το Ν.83 αποσύρεται από την ομάδα και θα ανήκει για πάντα στον Πορτογάλο γίγαντα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο