Χωρίς πανηγυρικό χαρακτήρα οι εορτασμοί της Αστυνομίας για την Αγία Ειρήνη

Χωρίς πανηγυρικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί της Αστυνομίας για την προστάτιδά της, Αγία Ειρήνη, ως ένδειξη σεβασμού προς τη μνήμη των θυμάτων των υποθέσεων φόνου που διερευνώνται.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει:
 
Ως ένδειξη σεβασμού προς τη μνήμη των θυμάτων των υποθέσεων φόνου που διερευνώνται αλλά και συμπαράστασης προς τα συγγενικά τους πρόσωπα, οι φετινοί εορτασμοί για την προστάτιδα της Αστυνομίας Αγία Ειρήνη δεν θα έχουν πανηγυρικό χαρακτήρα.
 
Ως εκ τούτου έχει αποφασιστεί όπως φέτος πραγματοποιηθεί μόνο ο καθιερωμένος Εσπερινός το Σάββατο 04/05/19 και ώρα 18:30 καθώς και η Θεία Λειτουργία την Κυριακή 05/05/19 και ώρα 06:30, στην εκκλησία της Αγίας Του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στο χώρο πίσω από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί μνημόσυνο των πεσόντων Αστυνομικών και Πυροσβεστών και δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων.
 
Στις 05/05/2019, ημέρα της εορτής της Αγίας Ειρήνης η εκκλησία θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 6 το απόγευμα για προσκύνημα των ιερών οστών της Αγίας Ειρήνης.

Η επίσημη τελετή που θα πραγματοποιείτο την Τρίτη 07/05/19 και ώρα 18:30 στο Αρχηγείο Αστυνομίας ακυρώνεται.
 

Δειτε Επισης

Ελεύθεροι οι δύο που συνελήφθησαν για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»
Ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό στην Κρήτη-Έσπασαν εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Απαντά στις κατηγορίες της Ιεράς Συνόδου ο Τυχικός-Αναμένεται πολύωρη η συνεδρία
Μαθητές κουκουλοφόροι πίσω από τη φωτιά στο σχολείο στη Λεμεσό-Έκαψαν ελαστικά και έριχναν κροτίδες
Για οικονομικές διαφορές και διαφωνία για γυναίκα τα μαχαιρώματα στο Παραλίμνι-Υπό τετραήμερη κράτηση ο 65χρονος
Αυτό είναι το ζευγάρι Ισραηλινών που δολοφονήθηκε-Ο 28χρονος είχε αγοράσει δαχτυλίδι και θα της έκανε πρόταση γάμου
Καταζητείται 35χρονος για επίθεση και οπλοφορία στη Λευκωσία (pic)
Ο Νετανιάχου ενισχύει την ασφάλεια στις ισραηλινές πρεσβείες μετά την επίθεση με τους δύο νεκρούς
Συναγερμός για τις κυβερνοεπιθέσεις στην Ευρώπη-Σουηδία, Νορβηγία και Ολλανδία επιστρέφουν στα μετρητά