«Είναι πρόκληση... Δεν τους κερδίσαμε στο πρωτάθλημα»

Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ ο οποίος σήμερα (02/05) παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα με ένα σημαντικό ματς και ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς θα παίξουμε με τη Νέα Σαλαμίνα. Εκείνοι κάνουν μία εξαιρετική σεζόν και εμείς δεν τους έχουν κερδίσει στον «μαραθώνιο», παρά μόνο στο κύπελλο, άρα αντιλαμβάνεστε ότι απλώνεται μία πρόκληση μπροστά μας. Παίζουμε στο «σπίτι» μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση και δουλεύουμε για αυτό».

Για την παρουσία του κόσμου: «Τον θέλουμε στο πλευρό μας, για να τον κάνουμε χαρούμενο στο τέλος της πορείας μας».

Ένα σχόλιο για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας: «Έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές, και δίκαια βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Οι παίκτες μου καλούνται να κάνουν ένα δυνατό ματς για να μπορέσουν να καταβάλουν την αντίσταση του αντιπάλου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Οι Μικέλ και Ακοράν είναι τιμωρημένοι, ενώ θα λείψουν και οι Ακίνο, Τέτε, Χέφελ που δεν προλαβαίνουν να μας βοηθήσουν».

Σε δηλώσεις προέβη και ο Ντάνιελ Μοίσοφ

Για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, αφού πάντοτε συναντάμε δυσκολίες. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη, παρέα με τον κόσμο μας, που όταν μας υποστηρίζει μας ωθεί σε σημαντικά αποτελέσματα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για το αν οι βαθμοί που έχασαν από τη Νέα Σαλαμίνα, στέρησαν στην ΑΕΚ τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Φέτος και τα προηγούμενα χρόνια συναντάμε δυσκολίες, για αυτό το λόγο πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο ματς που έρχεται. Φέτος χάσαμε πολλούς βαθμούς από τον αντίπαλο, ωστόσο αυτή τη φορά ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δειτε Επισης

Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου
Προειδοποιητικές σειρήνες από Γκουτέρες-«Μην επιτρέψετε να μετατραπεί ο Λίβανος σε νέα Γάζα»
Το ΑΚΕΛ είχε προτείνει νόμιμο αντικαταστάτη της ΠτΒ και το θέμα παραμερίστηκε
Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στην Πάφο
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Για «συντονισμένη προσπάθεια να αδικηθεί ο κ. Κωνσταντίνου» έκαναν λόγο οι μάρτυρες στο Εκλογοδικείο