«Κυπριακές ομάδες έβαλαν στο μάτι τον Ντεφεντρίκο»

Στο στόχαστρο κυπριακών ομάδων φαίνεται να βρίσκεται ο Ματίας Ντεφεντερίκο σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα. 
 
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων, το βιογραφικό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού τριγυρίζει στην Κύπρο και σε σουπερλιγκάτες γειτονιές που αρέσκονται στις μεταγραφές Λατινοαμερικάνων παικτών.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr: 
 
«Μπορεί ο Ματίας Ντεφεντερίκο να μην κατάφερε με τις εμφανίσεις του να σηκώσει την «σκόνη» που θα περίμεναν πολλοί, όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο ο Αργεντινός εξτρέμ έχει τα ελαφρυντικά του για τις…χαμηλές στροφές (17 συμμετοχές – 0 γκολ – 2 ασίστ).

Ποια είναι αυτά;

Το πρώτο έχει να κάνει με την μεγάλη σε χρονική διάρκεια απουσία του από τα γήπεδα, πριν από την άφιξή του στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Ντεφεντερίκο υπέγραψε μήνα Σεπτέμβρη στον Απόλλωνα χωρίς να έχει λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την σωστή λειτουργία ενός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Από κει και πέρα η πικρή αλήθεια είναι πως στον φετινό Απόλλωνα, ήταν δύσκολο όχι μόνο για τον Ντεφεντερίκο, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη των «κυανόλευκων» να δείξει – στο βαθμό που θα ήθελε - την ατομική αξία του.

Μια φορά, η επερχόμενη λύση της συνεργασίας του Αργεντινού παίκτη με τον Απόλλωνα, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, βάζει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στη διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.   

Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA εκτός από την κυκλοφορία του βιογραφικού του στην Κύπρο, εσχάτως και σε σουπερλιγκάτες γειτονιές που αρέσκονται στις μεταγραφές Λατινοαμερικάνων παικτών, εξετάζουν την περίπτωση του (προσεχώς ελεύθερου) Ντεφεντερίκο, που θεωρήθηκε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο ξεκίνημα της καριέρας του, χωρίς ωστόσο η εξέλιξή του να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες».

Δειτε Επισης

Σε εξέλιξη οι συνομιλίες Ουκρανών-Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω ύβρεων και αμοιβαίας καχυποψίας
Πέτυχε τον Ερντογάν στα Τίρανα και του ζήτησε να μιλήσουν μεταξύ τους για το Κυπριακό ο Πρόεδρος
Πρόεδρος για διορισμό Χαν-«Ασχολήθηκε με τα ευρωτουρκικά και γνωρίζει πολύ καλά τις επιθυμίες της Τουρκίας»
Ολοκληρώθηκε η πρώτη τριμερής στην Κωνσταντινούπολη-Αναμένεται η συνάντηση Ουκρανών-Ρώσων
Σε δίκη οι τρεις για την θανάτωση του καγκουρό-Στο εδώλιο και η ιδιοκτήτρια της φάρμας
Καταγγελία Οικολόγων για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Υγειονομική βόμβα, αντί για πρότυπο αποτελεί δημόσιο κίνδυνο»
Ιδρύθηκε το υπερκομματικό κόμμα «Απελευθέρωση 2025» με συντονιστές Πάνο Ιωαννίδη και Σάββα Ιακωβίδη
Από το 2013 κοινοποιήθηκε αναφορά RAPEX για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον ΤΟΜ»
Η τοποθέτηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ταξίδι του Φειδία στη Μόσχα-«Δεν εκπροσωπούσε το ΕΚ»
Κατακεραύνωσαν Τουρκία και απέρριψαν ανυπόστατους ισχυρισμούς για το θέμα των αγνοουμένων Κύπρος και Ελλάδα