ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας όρμησε και έριξε κλωτσιά στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Επίθεση δέχθηκε από έναν άνδρα ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε αθλητικό γεγονός στη Νότιο Αφρική, αλλά σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε.

Ο 71χρονος ηθοποιός και πρώην πολιτικός έκανε αστεία με τους θεατές στο «Arnold Classic Africa Festival», -βγάζοντας selfie και τραβώντας βίντεο-, στο Συνεδριακό Κέντρο Sandton κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, όταν ένας άντρας πήδηξε από πίσω του και τον κλώτσησε.

Με την ορμή που είχε άντρας χτυπώντας τον Σβαρτσενέγκερ τον έριξε κάτω, ενώ οι άντρες της ασφάλειας του ηθοποιού ακινητοποίησαν τον δράστη. Ο ηθοποιός κάθισε για λίγο ακόμα στην εκδήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ αργότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι «όλα είναι καλά».

Η ταυτότητα και το κίνητρο του επιτιθέμενου δεν έγιναν γνωστά.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σάλος με Ρωσίδα πυγμάχο που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση για Αίγυπτο-Γυναίκα απαιτούσε να πάει στη business class γιατί «πόναγαν τα στήθη της»
BINTEO: Αστυνομικοί στη Γαλλία έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον... Τιτανικό
Τουρίστας προσπάθησε να βγάλει selfie και προκάλεσε ζημιές σε πίνακα 300 ετών
Εγκεφαλικά νεκρή για αρκετούς μήνες, γέννησε αγόρι πριν τη βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη τέσσερις μέρες μετά
Ο «δείκτης πίτσας» στις ΗΠΑ είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς