BINTEO: Έμαθε τον χαμό του πατέρα του στο γήπεδο και... κατέρρευσε

Την Πέμπτη (16/5) η Χιούστον Ντάιναμο αντιμετώπισε εντός έδρας το Πόρτλαντ, για το πρωτάθλημα του MLS στο Τέξας. Η αναμέτρηση μόλις έχει ολοκληρωθεί (1-1) και τότε ο αμυντικός των γηπεδούχων, Μάινορ Φιγκερόα, άλλοτε παίκτης της Γουίγκαν, μαθαίνει τα δυσάρεστα από τον συμπατριώτη του Όσκαρ Μπόνιεκ.

Ο χαφ από την Ονδούρα λέει στον 36χρονο συμπαίκτη του πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Ο Φιγκερόα "καταρρέει". Πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και βάζει τα κλάματα.

Δείτε το video:



 

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία