LIVE: Άκυρος τελικά ο συναγερμός στην Κόκκινη Λίμνη-Ανασύρθηκαν παλιά κιβώτια

Με τα βλέμματα και πάλι στραμμένα στην Κοκκινη Λίμνη και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας θανάτου, εντός της οποίας βρίσκεται το άψυχο σώμα της 29χρονης Μαρικάρ που έπεσε νεκρή από τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.
 
Κατά τις χθεσινές έρευνες εντοπίστηκε και παραλήφθηκε, σε 13 μέτρα βάθος, ένα τσιμεντομπλόκ, το οποίο συνδέεται με μια από τις βαλίτσες και στο οποίο υπήρχε σχοινί περασμένο.
 
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το τεκμήριο θα συνεχιστούν και σήμερα οι έρευνες, στην βορειοανατολική πλευρά της λίμνης, με απώτερο σκοπό να βρεθεί η βαλίτσα, ενώ αρμόδια πηγή αναφέρει, ότι οι έρευνες των Αρχών διενεργούνται «με βάση συγκεκριμένες πληροφορίες και αναζητούν συγκεκριμένα αντικείμενα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό αυστηρή φρούρηση ο «Ορέστης», πέρασε από νέα ανάκριση
 
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πέντε σοροί, ενώ αναζητούνται άλλες δύο. Η σορός της 29χρονης Μαρικάρ στην Κόκκινη Λίμνη καθώς και της εξάχρονης Σιέρρα στη λίμνη του Ξυλιάτου.
 
Οι σοροί που εντοπίστηκαν κατά σειρά είναι:
 
-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
-Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
-Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.  
-Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.
-Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.
 
Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στον REPORTER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα
«Συνελήφθησαν» δύο τ/κ πατέρας και γιος για την υπόθεση με τους πέντε Ε/κ στο ψευδοκράτος
Στις 92 οι κατοικίες με σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά-Επηρεάστηκαν εργοστάσιο, αποθήκη και εστιατόριο