Διαψεύδει η Νέα Σαλαμίνα: «Δεν έχουμε ενοχλήσει παίκτη από κυπριακή ομάδα»

Τις φήμες που αναπτύχθηκαν σχετικά με την προσέγγιση της Νέας Σαλαμίνας στους Κίσσα και Αραμπατζή έσπευσε να διαψεύσει η ομάδα της Αμμοχώστου.

Μέσα από τις τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Δημήτρη Λάζου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ξεκαθαρίστηκε ότι ουδέποτε έγινε κάποια επαφή με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, ενώ τρέχουν παράλληλα οι ανανεώσεις με Κίνγκσλεϊ και Βεσελόφσκι.

Οι δηλώσεις του:

Για τις ενέργειες του προγραμματισμού: «Δεν θα δημοσιοποιήσουμε κάτι μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι έντιμο προς τους ποδοσφαιριστές να πράξουμε κάτι τέτοιο. Τα θέματα τα χειρίζεται η ομάδα προγραμματισμού. Ευελπιστούμε να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας».

Για τα δεδομένα που ισχύουν για Κίνγκσλεϊ, Βεσελόφσκι και Τιάγκο: «Ο Κίνγκ έχει ένα οικογενειακό θέμα, ωστόσο δεν θεωρούμε να υπάρξει πρόβλημα. Για τον Τιάγκο υπάρχουν θετικές ενδείξεις. Για τον Βεσελόφσκι παραμένουν ίδια τα δεδομένα».

Για τις φήμες για Κίσσα και Αραμπατζή: «Δεν θα μπούμε σε διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης ονομάτων. Η Σαλαμίνα είναι ένας ελκυστικός προορισμός για πολλούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε ενοχλήσει κανένα ποδοσφαιριστή από κυπριακή ομάδα. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις που προτάθηκαν. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Θα είναι πολύ λίγες οι προσθήκες που θα κάνουμε αν πάνε όλα καλά. Έχει αποχωρήσει ο Αλβμπόκε, οπότε θα προχωρήσουμε τουλάχιστον στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Εμπιστευόμαστε την ομάδα προγραμματισμού».

Για το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών: «Οι παίχτες θα φύγουν αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουν ρυθμιστεί μερικά θέματα όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τα έργα στο βοηθητικά γήπεδα: «Θα ξεκινήσουν το έργα για τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η διαδικασία προχωρά».

Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Έχουμε κάνει συνεδρία. Υπάρχει και απόψε τακτική συνεδρία και θα φανεί ποιες αλλαγές θα γίνουν σε πρόσωπα. Τα τελευταία χρόνια ακολουθούμε σταθερή πορεία σε πρόσωπα, υπάρχει πρόθεση επανεκλογής του συνδυασμού του προέδρου του κ.Θουκή. Μέσα από τη Γενική Συνέλευση στο επόμενο διάστημα θέλουμε να βγούμε πιο δυνατοί».

Δειτε Επισης

Προειδοποιητικές σειρήνες από Γκουτέρες-«Μην επιτρέψετε να μετατραπεί ο Λίβανος σε νέα Γάζα»
Το ΑΚΕΛ είχε προτείνει νόμιμο αντικαταστάτη της ΠτΒ και το θέμα παραμερίστηκε
Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στην Πάφο
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Για «συντονισμένη προσπάθεια να αδικηθεί ο κ. Κωνσταντίνου» έκαναν λόγο οι μάρτυρες στο Εκλογοδικείο
Χειροπέδες σε 57χρονο για απόπειρα εμπρησμού στη Λεμεσό-Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του
Νέο ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού-Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ
Σε τροχιά αναπλήρωσης της θέσης του ΓΔ ο ΟΑΥ-Τα επόμενα βήματα και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί
«Κοπέλα έχει διάταγμα εναντίον του πρώην της και δεν λαμβάνει στήριξη»-Φωνές από τους μονογονιούς
Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί