Στον Τατάρ αναμένεται να δώσει την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» ο Ακιντζί

Τον πρόεδρο του κόμματος Εθνικής Ενότητας, Ερσίν Τατάρ στο «προεδρικό» κάλεσε ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, για να του δώσει την εντολή σχηματισμού παράνομης «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα.
 
Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, ο κ. Ακιντζί μετά την ολοκλήρωση σήμερα των επαφών του με όλα τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα, αποφάσισε να δώσει την εντολή στον πρόεδρο του μεγαλύτερου κόμματος στη «βουλή».
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το βράδυ το Κόμμα του Λαού του Κουντρέτ Οζερσάι αποφάσισε ότι θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό «κυβέρνησης» συνεργασίας με όποιο κόμμα του το ζητήσει.
 
Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας ανακοίνωσε ότι θα συνέλθουν τα συλλογικά του όργανα το απόγευμα για να συζητήσουν το θέμα του σχηματισμού «κυβέρνησης».
 
Πηγή: KYΠΕ 

Δειτε Επισης

Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Επιμένει ο Τατάρ-Απηύθυνε έκκληση σε Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας για άρση της «απομόνωσης» Τ/κ
Ο Όζτσιναρ συμμετείχε σε συνεδρίαση του ΣτΕ μεταδίδουν τα κατεχόμενα
Α. Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει ως πυλώνας σταθερότητας 49 χρόνια μετά την ίδρυση του