BINTEO: Τρόμος στον αέρα με αεροπλάνο που προσγειώθηκε χωρίς μπροστινούς τροχούς

Τις ικανότητές του επιστράτευσε ο πιλότος ενός αεροσκάφους που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση χωρίς τους μπροστινούς τροχούς στη Μιανμάρ.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί σε video και κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου. Η αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Μιανμάρ έγινε την Κυριακή (12.05.2019) χωρίς κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο να υποστεί το παραμικρό.

Στην πτήση UB-103 των Myanmar National Airlines επέβαιναν συνολικά 82 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα χωρίς κανείς να τραυματιστεί.

Στο βίντεο φαίνεται η επιτυχημένη προσγείωση, παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, του αεροσκάφους Embraer 190.

Στο video από τη στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης φαίνεται το αεροπλάνο να προσγειώνεται να ασφάλεια, παρά το γεγονός πως η μύτη του έχει «ξύσει» το διάδρομο προσγείωσης και έχουν προκληθεί σπινθήρες.



 

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δειτε Επισης

Ο Σουλτάνος αποφάσισε και διέταξε-Συνελήφθη ο δήμαρχος του Μπεϊκόζ που ανήκει στην αντιπολίτευση
Ο λόγος που ο Τραμπ θέλει πάση θυσία τα ορυκτά της Ουκρανίας-Η κρίσιμη συνάντηση της Παρασκευής
Απαντά στους δασμούς του Τραμπ η Κομισιόν-«Η ΕΕ θα αντιδράσει σθεναρά και αυστηρά»
Πληθαίνουν τα σενάρια παραίτησης του Πάπα-Η συνάντηση που πυροδότησε συζητήσεις για διαδοχή του
ΒΙΝΤΕΟ: Ανθρωποειδές ρομπότ «επιτέθηκε» σε πλήθος-Πανικός σε κινεζικό φεστιβάλ
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από χιονοστιβάδα στη Νορβηγία
Ελαφρά βελτίωση της κατάστασης της υγείας του πάπα Φραγκίσκου
Δύο θάνατοι και περισσότερα από 120 κρούσματα ιλαράς στο Τέξας
Ο Έλον Μασκ έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με... κρατικές επιδοτήσεις -Έλαβε 38 δισ.
Δασμούς 25% στα ευρωπαϊκά προϊόντα προανήγγειλε ο Τραμπ-Συνολική επίθεση στην Ευρώπη