«Πλήγωσαν την ομάδα – Ο Πετρίδης είναι ιδανικός, βγάζει βλέμμα ατίθασο αλλά…»

Οι ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί στην αρχή της χρονιάς πλήγωσαν τον ΑΠΟΕΛ τόνισε ο Γιώργος Μερκής στη συνέντευξή του στο ΡΙΚ.
 
Ο διεθνής αμυντικός σχολίασε επίσης τον πρόεδρο της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, και τι συμβαίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του
 
Για τη χρονιά του ΑΠΟΕΛ: «Ο αποκλεισμός από τη Σούντουβα και την Αστάνα πλήγωσαν την ομάδα, στο δεύτερο ήταν και η ατυχία με τα πέναλτι. Συνεχίστηκε η αμφισβήτηση και η μεγάλη ήττα από τη Δόξα στο πρωτάθλημα, εκεί έγινε και η αλλαγή προπονητή. Ξεκίνησε μια νέα περίοδο για τον ΑΠΟΕΛ. Δείξαμε ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε. Στον ΑΠΟΕΛ είμαστε μαθημένοι στις δύσκολες καταστάσεις».

Για τον Πρόδρομο Πετρίδη: «Ο κύριος Πετρίδης είναι ο ιδανικός άνθρωπος για πρόεδρος, είναι πολύ καλός άνθρωπος και ενδιαφέρεται για όλους τους ποδοσφαιριστές, βγάζει ένα βλέμμα ατίθασο αλλά δεν είναι έτσι. Αγαπά τον ΑΠΟΕΛ και αυτός και η οικογένειά του. Είναι σημαντικός για εμάς, έχει μερίδιο στις επιτυχίες αυτής της ομάδας».

Για το μέλλον: «Τα χρόνια περνάνε, η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλά αν και έχουν περάσει τα χρόνια. Στόχος μου είναι να τελειώσω στον ΑΠΟΕΛ όποτε και να είναι αυτό. Θέλω να μείνω και νομίζω και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να μείνω. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις και θα δούμε σύντομα τι θα γίνει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-«Θέλουμε πίσω τον Μητροπολίτη μας»
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Πάει και το ΑΚΕΛ έξω από Προεδρικό στη διαμαρτυρία για Γάζα-Απαιτεί ακύρωσης της εκδήλωσης ΥΠΑΝ και Πρεσβείας Ισραήλ
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Το νομοσχέδιο για Brain Gain και τα χρέη αθλητικών σωματείων ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος