Νικήτριες οι Apollon Ladies στο μικρό τελικό του Κυπέλλου Γυναικών

Η ομάδα των Apollon Ladies ήταν η νικήτρια στο μικρό τελικό του Κυπέλλου Γυναικών. Σε αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, νίκησε με 4-0 τη Λευκοθέα Λατσιών.

Τα τέρματα πέτυχαν η Μαρτίνα Σουρνόφσκα στο 19', η Ελένη Μάρκου στο 40', η Κωνσταντίνα Παφίτη στο 57'  και η Γκούνταρντ στο 80'. 

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της σεζόν για τις δύο ομάδες. Ως γνωστό, η ομάδα των Apollon Ladies κατέκτησαν το Πρωτάθλημα και θα μας εκπροσωπήσουν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ενώ η Λευκοθέα Λατσιών τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Apollon Ladies: Τιμέα, Σιδηρά (68' Νέμεθ), Παφίτη, Μάρκου (68' Βόικου), Χάρντι, Κυνοσίδου, Μέρσικ (68' Γκούνταρντ), Αμπράμο, Ευστρατίου, Παναγιώτου, Μαρτίνα.
Λευκοθέα: Ματθαίου, Μακρή, Σιακαλλή, Χαραλάμπους, Χρυσοστόμου (60' Σαββίδη), Πιερή, Ιωνά, Τουμάζου, Κυπριανού, Σοφοκλέους, Παναγή. 

Δειτε Επισης

Στους δρόμους σήμερα οι Παφίτες για να διαμαρτυρηθούν για τον Τυχικό
Θαμμένα στα ερείπια τα δύο από τα εννέα παιδιά της παιδιάτρου που σκοτώθηκαν στη Γάζα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
«Η κόρη μου μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης και κατέληξε να ακρωτηριαστεί και στα τέσσερα άκρα»
Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία, επιστρέφει η σκόνη
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Διαμαρτυρίες κατοίκων για ελλιπή πρόσβαση σε οικίες λόγω ανάπτυξης της Τσερίου-Πώς απαντά το Υπουργείο Μεταφορών
Έγινε το πρώτο βήμα για το Εθνικό Σχέδιο Παιδείας-Περιμένει κλήση από ΠτΔ για ευρεία σύσκεψη ο Μυλωνάς
Κύπριες σπάνε τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν τη φρίκη που βίωσαν από τους εισβολείς 51 χρόνια μετά