Οι Εργατικοί αμφισβητούν αν ο διάδοχος της πρωθυπουργού Μέι θα τιμήσει τη συμφωνία για το Brexit

Ένα μεγάλο σημείο διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση της Βρετανίας και στους αντιπολιτευόμενους Εργατικούς είναι η έλλειψη εγγυήσεων για το ότι ο διάδοχος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι θα τιμήσει την όποια συμφωνία για Brexit, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος για θέματα εμπορίου των Εργατικών, ο Μπάρι Γκάρντινερ.
 
Η Μέι, η οποία δεσμεύτηκε ότι θα παραιτηθεί αν οι βουλευτές κάνουν δεκτό το σχέδιό της για το Brexit, ξεκίνησε διακομματικές συνομιλίες με τους Εργατικούς πριν από έναν μήνα μετά την απόρριψη τρεις φορές από το κοινοβούλιο της συμφωνίας της με την ΕΕ.
 
Όπως είπε στο Sky News ο Γκάρντινερ, "σε αυτό το στάδιο δεν γνωρίζουμε ούτε καν αν μπορούμε να διαπραγματευτούμε μια συμφωνία, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο διάδοχος της Τερέζα Μέι θα τιμήσει τη συμφωνία και αυτό είναι ένα από τα βασικά σημεία διαφωνίας μας".
 

Δειτε Επισης

Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής-«Της έκανε δώρο ένα smartwatch και την παρακολουθούσε με GPS»
Εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και ναρκωτικά σε δέμα στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας-Προορίζονταν για το εξωτερικό
Έστειλαν σε 32χρονο δέμα με τέσσερα κιλά κάνναβης-Εντοπίστηκαν στην οικία και το όχημα του (pics)
Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη-Εξακολουθεί να μαίνεται εκτός ελέγχου, κάηκαν σπίτια
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Αυτή είναι η απόφαση για Βαρωσιώτου-«Παρουσίασε σοβαρές αδυναμίες, υπέπεσε σε σοβαρά νομικά σφάλματα»