H πρόβλεψη του Εγκωμίτη για την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο ανόδου

Ανακουφισμένος από την επιτυχία της ομάδας του να εξασφαλίσει την άνοδο στα σαλόνια της Α' κατηγορίας ήταν ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γιώτης Εγκωμίτης, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

Ο προπονητής της ομάδας της Άχνας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του Εθνικού τη φετινή χρονιά ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την πρόβλεψή του για την ομάδα που θα τους ακολουθήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου και έτσι θα υποβιβαστεί το ΘΟΪ».

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη ανακούφιση πανηγυρίσαμε την άνοδο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως το δικαιούμασταν μέσα από τη συνολική μας παρουσία. Δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια αποκτήσαμε σταθερότητα. Βρήκαμε τον τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα και η άνοδσς είναι η επιβράβευση των κόπων μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που παλεύουν όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο που ήταν δίπλα μας. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε».

«Στα πρώτα εννιά παιχνίδια, είχαμε μόλις τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες. Οι αντίπαλοι μας όμως είχαν μεγαλύτερες απώλειες. Οι ισοπαλίες ήταν κυρίως σε παιχνίδια ντέρμπι. Κάποιες νίκες που ακολούθησαν, μας βοήθησαν και μας έδωσα αυτοπεποίθηση».

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που κάνουν τους προπονητές. Ευχαριστώ και τους στενούς μου συνεργάτες. Με βοήθησαν και ήταν άψογοι».

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου και έτσι θα υποβιβαστεί το ΘΟΪ.».

Δειτε Επισης

Πού είναι ο Χαμενεΐ;-Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν μετακινείται από καταφύγιο σε καταφύγιο
Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Παραδέχθηκε (τελικά) την αυθεντικότητα του βίντεο η Αστυνομία-Σε διαθεσιμότητα οι πρωταγωνιστές, γελοιοποιήθηκε ξανά το Σώμα