Με βροχές και σκόνη κι αυτό το Σαββατοκύριακο

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές. Από αργά το απόγευµα στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευµα µέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένη καταιγίδα.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και περιοχές στο εσωτερικό.
 
Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώνει µικρή άνοδο και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή .
 
Την Τρίτη, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας όµως κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ο Τραμπ κρατά αποστάσεις από το σχέδιο Στάρμερ για την Παλαιστίνη-«Δεν το συζητήσαμε καν»
Ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε απουσίες παιδιών ο Πρόεδρος-«Πρακτικά ανέφικτη η ρύθμιση»
Επιβεβαιώνει ότι ενημερώθηκε για τις κόντρες η Αστυνομία-Εκατοντάδες καταγγελίες στο δρόμο που έσβησε ο Κυριάκος
Συνελήφθη μητέρα για παιδική πορνογραφία στην Ελλάδα-Πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης κόρης της
Στο εδώλιο ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του-Παραπομπή Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος εκτός αν το Ισραήλ συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός η Βρετανία
Νέα τοποθέτηση από Άλμα στον απόηχο των αντιδράσεων για τη φονική πυρκαγιά
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ