Χειροπέδες σε 18 νεαρούς, οι περισσότεροι ανήλικοι μετά από ολονύκτια επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό

Συνολικά 18 νεαρά πρόσωπα, 16 εκ των οποίων ανήλικα, συνέλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Τα πιο πάνω πρόσωπα εντοπίστηκαν από περίπολα της Αστυνομίας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, να βρίσκονται πλησίον εστιών φωτιάς σε περιβόλους εκκλησιών.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. χθες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιχείρηση της Αστυνομίας, για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σε περίβολο εκκλησίας, στην περιοχή Γερμασόγειας, εστία φωτιάς. Κοντά στην φωτιά, βρίσκονταν τέσσερις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ένα 15χρονο, δύο 17χρονους και ένα 19χρονο.
 
Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου στην παρουσία των γονέων των ανηλίκων, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, περίπολο της Αστυνομίας εντόπισε 14 νεαρά πρόσωπα, να βρίσκονται πλησίον εστίας φωτιάς, στον περίβολο εκκλησίας στην περιοχή Ζακακίου. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για τρεις 16χρονους, οκτώ 17χρονους και τρεις 18χρονους.
 
Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό. Εκεί, στην παρουσία των γονέων των ανηλίκων, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γερμασόγειας και Αγίου Ιωάννη διερευνούν τις δύο υποθέσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball