Οι Μπακς του Γιάννη πάνε για... τίτλο!

Ο μεγάλος Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε τους 45 πόντους και οι Μιλγουόκι Μπακς, παρά την αποβολή του Μπλέντσο, έκαναν... δήλωση τίτλου στην Φιλαδέλφεια με ανατροπή, επικρατώντας με 128-122.

Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ συμπεριφέρθηκαν σαν πρωταθλητές, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στην τελευταία περίοδο με τον «Greek Freak» ηγέτη κι έδειξαν ξανά έτοιμοι να κάνουν μεγάλα πράγματα, ως... πρώτοι και καλύτεροι σε όλο το ΝΒΑ. Τα «Ελάφια» έφτασαν στο ρεκόρ 59-20 και οι Σίξερς υποχώρησαν στο 49-30.

Ο Γιάννης ξεκίνησε... από νωρίς φουριόζος και οδηγούσε την ομάδα του, σημειώνοντας με βολές το 14-22 στα πρώτα 7 λεπτά, για το +8. Η μέγιστη διαφορά, που έφτασαν οι Μπακς, ήταν το +9, αλλά η αποβολή του Μπλέντσο, που πέταξε την μπάλα πάνω στον Εμπίντ, τους αποσυντόνισε και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν, ισορροπώντας το ματς και παίρνοντας το προβάδισμα με καλάθι του Σίμονς για το 58-56 της ανάπαυλας.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κυρίως μια κόντρα... Γιάννη με Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος έμοιαζε να επικρατεί, με μια όμορφη προσπάθεια του να γράφει το 78-69 λίγο μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου και να φέρνει αυτή την φορά το +9 για τους Σίξερς. Η αντίδραση, όμως, ήρθε με τον Έλληνα σούπερ σταρ να αναλαμβάνει ξανά δράση, πρώτα εκτελώντας και ύστερα δημιουργώντας, για να έρθει ο Χιλ να σημειώσει το 119-121 στα 62" για την εκπνοή με λέι απ από ασίστ του «Αντέτο». Εκείνος συνέχισε να δημιουργεί, οι παίκτες του Μπρετ Μπράουν έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο στα κρίσιμα δευτερόλεπτα και οι φιλοξενούμενοι ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών, φτάνοντας λογικά στο τελικό 122-128.

Ο Γιάννης τελείωσε το ματς με 45 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Στην απέναντι πλευρά, το triple double 34 πόντων, 13 ριμπάουντ και ισάριθμων ασίστ του Τζόελ Εμπίντ δεν έφτανε για την νίκη.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κατήγγειλε την στάση Ερντογάν ο ΠτΔ-«Είμαι έτοιμος να καθίσω σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
Στο βήμα της 79ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου-Ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ανενεργός ο νόμος για Πόθεν Έσχες των δημοσίων υπαλλήλων, μη ξεκάθαρη η λύση-Χωρίς διόδους οι whistleblowers
Αθώοι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό 24χρονης-Βίντεο γύρισε μπούμερανγκ την υπόθεση, αναξιόπιστη η μάρτυρας
Ξεκαθάρισε τις σκιές για απαγόρευση κινητών η Μιχαηλίδου-Πυρά από ΑΚΕΛ για αποτυχία εφαρμογής νόμων
Απαντά για τα προσκλητήρια σε υπηρεσιακούς φακέλους ο Αρχηγός-Δηλώνει πως ήταν εν αγνοία του, πλήρωσε το κόστος
Καταγγελία σε βάρος Αρχηγού Αστυνομίας για αποστολή... προσκλητηρίων σε υπηρεσιακούς φακέλους
Τα κρούσματα… παραξενιάς συνεχίζονται στον άβολο κόσμο της συμπολίτευσης
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή