«Η διοίκηση Πετρίδη έχει το καλύτερο ρόστερ επί θητείας της, είναι απίστευτοι παίκτες»

Τη δική του άποψη σχετικά με τη δυναμικότητα του ΑΠΟΕΛ κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Κώστας Φασουλιώτης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Σύμφωνα με όσα είπε, η ομάδα της Λευκωσίας έχει το καλύτερο ρόστερ επί θητείας του Πρόδρομου Πετρίδη και θα έπρεπε η διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Κάποιες επισημάνσεις του:
«Ο ΑΠΟΕΛ έχει το καλύτερο ρόστερ τα τελευταία έξι χρόνια, είμαι κοντά, είναι το καλύτερο ρόστερ με διαφορά. Όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τρεις φορές τον Απόλλωνα, καταλαβαίνετε ότι η διαφορά έπρεπε να είναι παραπάνω και το ίδιο θα έλεγα και σε περίπτωση που ο Απόλλωνας μάς κέρδισε τρεις φορές. Θα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα. Αυτό είναι πολύ φυσικό».

«Ο Απόλλωνας με απογοήτευσε το τελευταίο διάστημα. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει να την παρακολουθώ, τεχνική ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν καλό προπονητή. Για εμένα ο Απόλλωνας βρήκε προπονητή για πολλά χρόνια. Το λάθος του Απόλλωνα είναι ότι δεν ενισχύθηκε τον Ιανουάριο».

«Η ενδεκάδα που παίζει ο ΑΠΟΕΛ, αν παίξει η άλλη ενδεκάδα θα είναι καλύτερο το ΑΠΟΕΛ. Τους γνωρίζω, τους βλέπω καθημερινά. Οι παίκτες που δεν παίζουν είναι το ίδιο σημαντικοί με αυτούς που παίζουν. Μπορώ να σου πω ότι είναι και καλύτεροι. Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πλούσιο. Η διοίκηση Πετρίδη έχει το καλύτερο ρόστερ από την ημέρα που ανάλαβε, όμως έγιναν κάποια λάθη στον αγωνιστικό χώρο που κρατούν τη διαφορά των δύο βαθμών».

«Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ το φετινό δεν το συγκρίνω με κανένα ρόστερ του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία έξι χρόνια, σας το λέω είναι απίστευτοι ποδοσφαιριστές»

Για την κάρτα φιλάθλου είπε: «Η κάρτα φιλάθλου έχει αποτύχει, έχει αφήσει τον κόσμο μακριά από τα γήπεδα. Δεν θέλουν τους οργανωμένους; Οι οργανωμένοι είναι σοβαρό κομμάτι των ομάδων. Εγώ θα πάω γήπεδο όταν θα πάνε οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να κάτσουν όλες μαζί οι ομάδες για να βρεθεί μια λύση. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο. Γίνεται να βάζεις γκολ στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και να πανηγυρίζεις μόνος σου; Η πολιτεία δεν θέλει τους οργανωμένους. Πρέπει να φύγει άμεσα η κάρτα. Αν φύγει η κάρτα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 12 χιλιάδες κόσμο με τη Νέα Σαλαμίνα».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κατήγγειλε την στάση Ερντογάν ο ΠτΔ-«Είμαι έτοιμος να καθίσω σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
Στο βήμα της 79ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου-Ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ανενεργός ο νόμος για Πόθεν Έσχες των δημοσίων υπαλλήλων, μη ξεκάθαρη η λύση-Χωρίς διόδους οι whistleblowers
Αθώοι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό 24χρονης-Βίντεο γύρισε μπούμερανγκ την υπόθεση, αναξιόπιστη η μάρτυρας
Ξεκαθάρισε τις σκιές για απαγόρευση κινητών η Μιχαηλίδου-Πυρά από ΑΚΕΛ για αποτυχία εφαρμογής νόμων
Απαντά για τα προσκλητήρια σε υπηρεσιακούς φακέλους ο Αρχηγός-Δηλώνει πως ήταν εν αγνοία του, πλήρωσε το κόστος
Καταγγελία σε βάρος Αρχηγού Αστυνομίας για αποστολή... προσκλητηρίων σε υπηρεσιακούς φακέλους
Τα κρούσματα… παραξενιάς συνεχίζονται στον άβολο κόσμο της συμπολίτευσης
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή