Έβγαλαν… σκεπάρνια για μικροδιαφορές στη Λάρνακα

Άνδρας 35 χρόνων συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για επίθεση και τραυματισμό με σκεπάρνι 23χρονου στις Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι, 23χρονος από τη Λάρνακα και 18χρονος από το Κιβισίλι μετέβησαν στις Αγγλισίδες με σκοπό να συναντηθούν με 35χρονο για να συζητήσουν και  να λύσουν διαφορά που είχαν ο 18χρονος και ο 35χρονος.
 
Αφού συναντήθηκαν έξω από πρακτορείο στοιχημάτων στις Αγγλισίδες ο 35χρονος επιτέθηκε εναντίον του 18χρονου με σκεπάρνι. Αμέσως επενέβη ο 23χρονος για να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα ο 35χρονος να τον κτυπήσει με το σκεπάρνι και να τον τραυματίσει στο κεφάλι.
 
Με ασθενοφόρο ο 23χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και κάταγμα ινιακού οστού και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου μετέβησαν στη σκηνή όπου προέβησαν σε εξετάσεις και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ο 35χρονος εντοπίστηκε στην οικία του και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε ενοχή και προέβη σε θεληματική κατάθεση.
 
Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα για αδικήματα που αφορούν πράξεις που στοχεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
 
Αργότερα σήμερα ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης.
 

Δειτε Επισης

Η Χαμάς υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα εντατικοποιήθηκαν
Πανηγυρίζει για «σπουδαία νίκη» ο Τραμπ-«Το Ισραήλ δεν θα συνεχίσει, δύσκολο για το Ιράν να ξαναφτιάξει πυρηνικά»
Κατανάλωσε σακουλάκι νικοτίνης και έχασε τις αισθήσεις του 15χρονος-«Απαγορεύεται η αγορά και η πώληση»
Έθεσε σε διαθεσιμότητα την Άννα Αριστοτέλους ο Πρόεδρος
Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά κατεψυγμένο φιλέτο στήθους πάπιας λόγω σαλμονέλας
Το ιρανικό Kοινοβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο για την αναστολή συνεργασίας με τον ΟΗΕ για τα πυρηνικά
Κάνει λόγο για αντισημιτική ρητορική στο δημόσιο λόγο στην Κύπρο ο Ισραηλινός Πρέσβης
Καταζητεί τον 49χρονο Ευθυμίου για τον εντοπισμό όπλου και φυσιγγίων σε υποστατικό η Αστυνομία (pic)
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση από τις Βάσεις 47χρονος Ε/κ για υπόθεση ναρκωτικών
Με εύθραυστη εκεχειρία η λήξη του πολέμου-Οι υποχωρήσεις, τα ρίσκα και το μήνυμα Τραμπ σε Κίνα και Ρωσία