Ευχήθηκε και ανακοίνωσε τις επόμενες δράσεις της η Θύρα 9

Τις δικές της ευχές επί ευκαιρίας της μεγάλης γιορτής του Πάσχα έστειλε η Θύρα 9, η οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων για τις επόμενες δράσεις της και του Σωματείου.

Αναλυτικά:

Χρόνια πολλά στα αδέλφια σε κάθε άκρη της Γης που ζουν και αναπνέουν με τα ιδανικά και τις αρχές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού.

Μετά τα γιορτινά τραπέζια και τις οικογενειακές στιγμές, μπαίνουμε στην τελική ευθεία αυτής της χρονιάς και πρέπει να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και πιο συσπειρωμένοι.

Επόμενες δράσεις της οργανωμένης μας κερκίδας αλλά και του Σωματείου μας:

- Τετάρτη 1η Μαϊου συμμετέχουμε με δικό μας μπλόγκ στης πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά. Προσυγκέντρωση η ώρα 16:30 στο Κεντρικό.

- Παρασκευή 3ης Μαϊου η ώρα 19:00 στο Κεντρικό ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 ΚΑΙ ΘΥΡΑΣ 9. Μοναδικό θέμα τα παιχνίδια ανόδου της ΣΤΟΚ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΚΑΛΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δειτε Επισης

Έτοιμος να εξαγγείλει το πολιτικό του κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης
Ο τελικός λόγος για το άνοιγμα της Μακαρίου στον Αρχηγό Αστυνομίας και στον Φορέα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων
Ν. Ιωαννίδης: Κύπρος και Ελλάδα προσφέρουν στρατηγικό βάθος σε ΗΠΑ και Ισραήλ μέσω του σχήματος 3+1
Πήγαν στην οικία 49χρονου για ναρκωτικά και εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο
Μυστήριο με τον φόνο της Μεξικανής σε live μετάδοση στο TikTok-Η προφητική της φράση λίγο πριν πέσει νεκρή
Ρούμπιο και Ερντογάν πιέζουν για συμφωνία Ρωσίας και Ουκρανίας-«Δεν φεύγετε από εδώ χωρίς 30ήμερη εκεχειρία»
Στις φλόγες υποστατικό με ζώα στην Ευρύχου
Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθύνης ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Όλοι εναντίον όλων
Αγόρευσε από το εδώλιο ο 28χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από τις Φυλακές-«Η μαρτυρία στερείται πειστικότητας»
Πιέζει το χρονοδιάγραμμα για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων SIM-Ακυρώνονται οι αριθμοί μετά τον Νοέμβριο