Οι δέκα υποψήφιοι για αποχώρηση από την Γιουνάιτεντ

Mεγάλες αλλαγές ετοιμάζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ρόστερ σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν θα είναι ίδιο. Κυρίως παίκτες της άμυνας είναι αυτοί που εμφανίζονται φευγάτοι.

Πάμε να δούμε ποιοι δέκα παίκτες είναι πιθανό να μην ανήκουν στη Γιουνάιτεντ της νέας σεζόν...

ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ

Συνήθως όταν παίζει καλά ο Πολ Πογκμπά, όλη η Γιουνάιτεντ αποδίδει καλύτερα. Υπάρχουν φορές που είναι... εξαφανισμένος και το ίδιο συμβαίνει στην υπόλοιπη ομάδα. Για τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή εκτιμάται ότι θα έρθει μεγάλη πρόταση στα γραφεία της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ο ίδιος μοιάζει να θέλει να αποχωρήσει.

ΑΝΤΟΝΙΟ ΒΑΛΕΝΣΙΑ

Ύστερα από 338 συμμετοχές και 25 γκολ, ο παίκτης από το Εκουαδόρ ετοιμάζεται να χαιρετήσει. Πήγε στη Γιουνάιτεντ το 2009 από τη Γουίγκαν ως δεξιός εξτρέμ, ενώ στη Μάντσετστερ γύρισε μπακ. Ο 33χρονος με δύο πρωταθλήματα, ένα FA Cup και ένα Europa League θα βρει νέα ομάδα την επόμενη σεζόν.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΟΧΟ

Με Κρις Σμόλινγκ και Βίκτορ Λίντελεφ βασικούς, ο Μάρκους Ρόχο δεν έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Αργεντινός έχει καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές, ενώ μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021.

ΜΑΤΕΟ ΝΤΑΡΜΙΑΝ

Ο Ιταλός μπακ ανήκει στη Γιουνάιτεντ από το 2015, όταν και πήρε μεταγραφή από την Τορίνο. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη χώρα του. Φέτος έχει παίξει σε μόλις έξι ματς.

ΑΝΤΕΡ ΕΡΕΡΑ

Εκτιμάται ότι έχει ήδη κλείσει στην Παρί ως ελεύθερος. Ο Ισπανός βρέθηκε σε συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ για τριερή ανανέωση, αλλά τα χρήματα που δίνει η ομάδα της Γαλλίας είναι πολύ καλύτερα. Ο 29χρονος είχε υπογράψει στη Μάντσεστερ το 2014, προερχόμενος από τη Μπιλμπάο.

ΧΟΥΑΝ ΜΑΤΑ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ για την παραμονή του. Το συμβόλαιο του 30χρονου ολοκληρώνεται και παρότι ο ίδιος ζητούσε νέο διετές, η διοίκηση του προσφέρει μονοετές.

ΑΣΛΕΪ ΓΙΑΝΓΚ

Ο 33χρονος δεξιός μπακ βρέθηκε στο επίκεντρο με αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις του κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Έβερτον. Σε τέτοιο βαθμό που χαρακτηρίστηκε ένας από τους χειρότερους αρχηγούς στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. Ο 39 φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας Άσλεϊ Γιανγκ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο.

ΝΤΑΒΙΔ ΝΤΕ ΧΕΑ

Ο 28χρονος που παραμένει χωρίς τίτλο από το 2013, έχει θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία εντυπωσιάζει με την απόδοσή του, αλλά και άλλα στα οποία κάνει σοβαρά λάθη. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2020 και ίσως να ψάξει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Μάλλον ο Νο1 παίκτης που η Γιουνάιτεντ δεν θα θέλει με τίποτα να αποχωριστεί.

ΑΞΕΛ ΤΟΥΑΝΖΕΜΠΕ

Ο 21χρονος έχει δοθεί δανεικός στην Άστον Βίλα το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Είναι πιθανό να γίνει μόνιμος κάτοικος στο Villa Park, ειδικά τώρα που οι "χωριάτες" εξασφάλισαν άνοδο στην Premier League.

ΤΙΜ ΦΟΝΣΟΥ-ΜΕΝΣΑ

Ένας ακόμη αμυντικός που πιθανότατα αποχωρεί. Προερχόμενος από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο Ολντ Τράφορντ. Οι λιγοστές ευκαιρίες του Ολλανδού στη Γιουνάιτεντ τον σπρώχνουν στην έξοδο.

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα κρούσματα… παραξενιάς συνεχίζονται στον άβολο κόσμο της συμπολίτευσης
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Η ευθύνη φέρνει κόλαση και ο φόβος απαγορεύσεις-Απέκρουσε και... σέντραρε την μπάλα σε Αστυνομία η ΚΟΠ
«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πριν την έναρξη της δίκης για Ανδρονίκου-Οι ενστάσεις και η λευκή επιταγή του μάρτυρα
Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου