Μητέρες και παιδιά έρμαιο στα χέρια ενός κρυμμένου για χρόνια κατά συρροή δολοφόνου

Δεν είναι μόνο μεγάλη η λίστα των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου που συγκλονίζει με τις δολοφονικές του ενέργειες ολόκληρη την Κύπρο. Το  γεγονός και μόνο πως, ένας οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, σκότωσε δύο μητέρες και τα παιδιά τους, προκαλεί τρόμο αφού εκτός από το πρόσωπο ενός ανθρώπου της διπλανής πόρτα, έκρυβε και αυτό του μανιακού δολοφόνου που διψούσε για θάνατο.

Αδίστακτος όσο ποτέ… και χωρίς φραγμούς. Ο 35χρονος δολοφόνος που έσπασε στην ανάκριση και παραδέχθηκε επτά φόνους γυναικών, ανάμεσα σ΄αυτές και δύο ανήλικων παιδιών, τις οποίες παγίδευε και έκλεινε ραντεβού θανάτου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη δράση του 35χρονου μανιακού δολοφόνου

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στη συνάντησή του με την 38χρονη Marry Rose, από τις Φιλιππίνες, είχε ζητήσει από την 38χρονη να φέρει μαζί της και την εξάχρονη κόρη της, με πρόφαση να συναντήσουν τα δικά του παιδιά.

Με την ανεύρεση της σορού της 38χρονης από το φρεάτιο στο μεταλλείο του Μιτσερού, ο 35χρονος παραδέχθηκε και τη δολοφονία της εξάχρονης, Sierra, το πτώμα της οποία αναζητείται μέχρι και σήμερα, αφού ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι είχε πετάξει το εξάχρονου αγγελούδι στη λίμνη Μεμί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απτόητος ακόμα και μπροστά στα μάτια δυο αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών
 
Όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που σκότωνε εν ψυχρώ ένα παιδί… Ο 35χρονος, μετά από εξαντλητική ανάκριση, παραδέχθηκε πως ανάμεσα στα επτά του θύματα, εκτός από την εξάχρονη Sierra, υπάρχει άλλο ένα κοριτσάκι από την Ρουμανία και η μητέρα της, επίσης από την Ρουμανία.

Από τις λίστες, των ελλειπόντων προσώπων της Αστυνομίας και της Interpol, δεν φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες για μητέρα και κόρη από την Ρουμανία, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια μόνο μια είναι η περίπτωση, αυτή των Livia Florentina Bunea 36 χρονών και της 8χρονης Elena Natalia Bunea, οι οποίες απουσιάζουν από την οικία τους, από τον Σεπτέμβριο του 2016.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπαίνει στη λίστα των top κατά συρροή δολοφόνων του πλανήτη ο λοχαγός

Υπενθυμίζεται πως, οι πολύωρες έρευνες οι οποίες ξεκίνησαν από τις 14 Απριλίου μετά τον εντοπισμό της Marry Rose και ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα, στο φρεάτιο του θανάτου στο Μιτσερό, δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, αφού δεν εντοπίστηκε άλλη σορός.

Ωστόσο, κατά την ανάκρισή του, ο 35χρονος,  υπέδειξε νέο σημείο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον υγρό τάφο από λατομείου, και στο οποίο παραδέχθηκε ότι έριξε άλλα τρία θύματα, μεταξύ των οποίων τη μάνα και την κόρη από την Ρουμανία, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το 2016.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χάρτης: Η ευθεία των 6,5 χιλιομέτρων της φρίκης-Τα σημεία στα οποία έδρασε ο serial killer

Όσον αφορά την σορό της εξάχρονης Sierra, ο 35χρονος δολοφόνος, επιμένει πως βρίσκεται στα επικίνδυνα νερά της λίμνης Μεμί, στο Ξυλιάτο, όπου σήμερα θα επιχειρήσουν με την χρήση σκάφανδρου, δύτες της ΕΜΑΚ.

Οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή παρέα με τα δύο αγγελούδια τους που είχαν φέρει στον κόσμο. Μάνες και κόρες ήταν μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Έγινε αισθητός και στην Κύπρο
Μάχη για τη ζωή δίνει 55χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη σε παραλία της Λεμεσού
Πήγε επίσκεψη στην οικία 65χρονου και τον μαχαίρωσε-Στο νοσοκομείο 50χρονος
Ξέφραγο αμπέλι το ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λευκωσίας-Κλοπές, κάμερες εκτός λειτουργίας και ανύπαρκτη αστυνόμευση
Γκάφα Αστυνομίας-Τον συνέλαβε γιατί ήταν στα επεισόδια στην Ομόνοια αλλά τελικά... συνέτρωγε στα Λατσιά
Άλλους δύο συνέλαβε η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λακατάμια
Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του
Υπό πλήρη έλεγχο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Φικάρδου και Κοράκου
Θύματα συστηματικής κακοποίησης τα παιδιά στη Λάρισα-«Τα καημένα πεινάγανε»
Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη, παραβίαζε κόκκινους σηματοδότες για να διαφύγει-Θετικός στο νάρκοτεστ