Άφησε απλήρωτους τους εργάτες και τους επιτέθηκε όταν ζήτησαν τα δεδουλευμένα

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομη απασχόληση και δημόσια εξύβριση διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες το απόγευμα από 47χρονο από την Αίγυπτο ότι την ίδια μέρα, ενώ 31χρονος  εργαζόταν μαζί με άλλους ομοεθνής τους σε περιβόλι που ανήκει σε 54χρονο και μάζευαν πορτοκάλια, τους ξεγέλασε και δεν τους πλήρωσε. 

Αυτοί, συνολικά επτά πρόσωπα,  διαμαρτυρήθηκαν για το πιο πάνω συμβάν, και αφού φαίνεται να τους εξύβρισε ο 54χρονος, τους επιτέθηκε, ενώ κτύπησε τον ένα εξ αυτών και συγκεκριμένα τον 31χρονο  με τα χέρια του στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ακολούθως ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του. Στην συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες .

Εναντίον του 54χρονου εργοδότη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της απασχόλησης κατά παράβασης των όρων της άδειας τους οι επτά αλλοδαποί.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Είχε στήσει καρτέρι στην κουμπάρα του και την πυροβόλησε o 54χρονος στην Αμφιλοχία
To Πεντάγωνο βλέπει περιορισμένη ζημιά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν-Ο Τραμπ επιμένει ότι «αφανίστηκαν»
Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο
Στις φλόγες όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στην Αγλαντζιά
Αγόρευση υπεράσπισης στην υπόθεση Κομμωτή-Υπό δρακόντεια μέτρα ενώπιον Κακουργιοδικείου
Στη σκιά του πολέμου η συνεδρίαση του ΝΑΤΟ-Η αύξηση των αμυντικών δαπανών, ο Τραμπ και οι ηγέτες
Ο Τραμπ αντιδρά στα δημοσιεύματα για τις ζημιές των βομβαρδισμών του στο Ιράν
Χειροπέδες σε 18χρονο για την καταδίωξη και εμπρησμό οχήματος
LIVE: Τέθηκε σε πλήρη ισχύ η εύθραυστη κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν
Οι εξελίξεις τύπου roller coaster στον πόλεμο, η επιτυχία Ισραήλ-ΗΠΑ και η επόμενη μέρα του Χαμενεΐ