Η άδεια παραμονής της Maricar στα χέρια του λοχαγού και οι έρευνες που έμειναν στη μέση (pic)

Νέες αποκαλύψεις όσον αφορά τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους οι Αρχές ήρθαν σήμερα στην επιφάνεια μετά την προσαγωγή του 35χρνου serial killer ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για τον φόνο τρίτης γυναίκας, της Maricar Valdez, από τις Φιλιππίνες.
 
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο η άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar εντοπίστηκε στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών στις 23 Φεβρουαρίου του 2018, δύο μήνες δηλαδή μετά την εξαφάνιση της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Επαναρχίζουν οι έρευνες με τη ρομποτική κάμερα στο 5% του φρεατίου
 
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για τον εντοπισμό της συγκεκριμένης άδειας παραμονής, και προχώρησε σε κάποιες έρευνες, στην γύρω περιοχή, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.
 
Οι συγκεκριμένες έρευνες, σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή της υπόθεσης, δεν εντόπισε οτιδήποτε και έτσι σήμερα, ένα χρόνο και δύο μήνες μετά διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε στην κατοχή του φωτογραφίες της συγκεκριμένης άδειας παραμονής που ανήκει στην Maricar.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μοιραίο ραντεβού, η πρόφαση για τον θάνατο του συζύγου της και οι φωτογραφίες που έκαψαν τον Ορέστη
 
Την ίδια ώρα συμπατριώτες της άτυχης κοπέλας κατέχουν επίσης φωτογραφίες από το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο αποκαλύπτει και ο REPORTER.

Δειτε Επισης

Στήριξε Χαρτσιώτη για τους κυνηγούς ο Χριστοδουλίδης-Αποδίδει σε προεκλογική εκστρατεία την κριτική
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο