Ψάχνουν το υπόλοιπο 5% του φρεατίου, άγνωστα τα επόμενα βήματα

Παρατείνεται μέχρι και αύριο η αγωνία όσον αφορά τα αποτελέσματα των ερευνών που διενεργούνται εδώ και έντεκα μέρες στο φρεάτιο στο Μιτσερο, για εντοπισμό σορών που πιθανόν να σχετίζονται με τη δολοφονική δράση του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς.
 
Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν και σήμερα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, παρόλο που έχει ερευνηθεί το 95% του φρεατίου μέσω της ρομποτικής κάμερας που χρησιμοποιείται προς τον σκοπό αυτό. 
 
Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί για το υπόλοιπο 5% του φρεατίου και συγκεκριμένα για τα υπόλοιπα δέκα μέτρα βάθος που απομένουν στην ανατολική πλευρά, ώστε το φρεάτιο να ερευνηθεί στην ολότητά του.
 
Για τις αυριανές έρευνες θα χρησιμοποιηθεί μικρότερη κάμερα.
 
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, θα χρειαστεί γύρω στη μία με μιάμιση ώρα για την ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ με το τέλος της επιχείρησης η Πυροσβεστική θα ενημερώσει το Αρχηγείο Αστυνομίας ώστε να λάβει οδηγίες για τα επόμενα βήματα.
 
Ο κ. Τράγκολας ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα να υπάρχουν σοροί στο μέρος του φρεατίου που διερευνήθηκε, αφού όπως εξήγησε, «με βάση την εμπειρία που είχαμε με την άνωση των δύο πτωμάτων που βρέθηκαν στο φρεάτιο, θα υπήρχε άνωση οποιουδήποτε βρισκόταν στον πάτο».
 
Όσον αφορά τη λίμνη στο Ξυλιάτο, ο Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι αύριο αρχίζει η εγκατάσταση του συστήματος, και την Παρασκευή το πρωί αρχίζει η διαδικασία της έρευνας. Επισήμανε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει ενημέρωση έρευνας από άλλους χώρους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Καταδίωξη οχήματος στη Λευκωσία-Έκαναν σήμα στον οδηγό και αυτός προσπάθησε να ξεφύγει
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι τσάντισε τον Τραμπ και τσακώθηκαν στον Λευκό Οίκο-Τι δώρο του είχε φέρει
Με περηφάνεια παρέλασαν για την 25η Μαρτίου οι νέοι στην Λευκωσία (εικόνες)
Εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες από το τροχαίο στη Λάρνακα-Διασωληνώθηκε η 38χρονη
Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα-Εύζωνες, τεθωρακισμένα και Ειδικές Δυνάμεις
Ανατροπή στην υπόθεση του μικρού Εμίλ που βρέθηκε νεκρός στις Άλπεις-Συνελήφθησαν οι παππούδες και οι θείοι του
Πάει Παρίσι ο ΠτΔ για την Σύνοδο της Ουκρανίας-Διμερή συνάντηση με Μακρόν, στην αναμονή για την απεσταλμένη
Αυξημένα τα μέτρα της Αστυνομίας κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου
Χάθηκαν από τη Δευτέρα τα ίχνη 15χρονου στη Λευκωσία (pic)
Χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο ο Γιαννάκη-«Γιατί με ταλαιπωρείτε, ακόμα και τώρα δεν έφαγα τίποτα για να μεν κάμω εμετό»