Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω εργασιών

Κλειστός λόγω εργασιών ανακατασκευής του, παραμένει ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ κυκλικών κόμβο ΚΟΤ και λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γεροσκήπου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεάς Αφροδίτης, Γερμανίνας και Αγαπήνωρος.

Mεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι από τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου παρά την Πέτρα του Ρωμιού, τμήμα του δρόμου μήκους 3χλμ. περίπου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου. Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με τον συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.
 
Από την Πέμπτη 11/4/2019 μέχρι την Τετάρτη 24/4/2019, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού από το την έξοδο Κοφίνου μέχρι την είσοδο Σκαρίνου, τμηματικά θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.
 
Στις υπόλοιπες κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν καταγράφεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα
Πρόωρη εθελούσια αφυπηρέτηση και ασφάλιση αστυνομικών στο επίκεντρο συνάντησης Χαρτσιώτη-ΙΣΟΤΗΤΑΣ