Ζωή κόλαση για βρέφος στη Λάρνακα-Έκλαιγε στο κρύο και στη βροχή, ενώ η μάνα του… τα έπινε

Mια μάνα που δεν θυμίζει σε τίποτα, την έννοια του συγκεκριμένου ρόλου και που τα λάθη που διέπραξε θα την συντροφεύουν σε όλη της τη ζωή, βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για την κακοκμεταχείριση του σαράντα ημερών παιδιού της.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ένοχη έκρινε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, 39χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία άφησε εκτεθειμένο το 40 ημερών αγγελούδι της στο κρύο και τη βροχή τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ εκείνη μπεκρούλιαζε.
 
Συγκεκριμένα, στις 15 Δεκεμβρίου του 2018, από διαμέρισμα στο συνοικισμό Τσιακκιλερού ακουγόταν για περίπου τρεις ώρες το κλάμα βρέφους. Γείτονες κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και κτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος. Με την πάροδο λίγων λεπτών, την πόρτα άνοιξε μια 39χρονη η οποία ήταν τύφλα στο μεθύσι, ενώ δίπλα στην μπαλκονόπορτα, μέσα σε καρεκλάκι ήταν το βρέφος το οποίο εκτείθετο στη βροχή και το κρύο.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας, αντίκρισαν ένα χάος στο σπίτι με πεταμένα αποτσίγαρα και τενεκεδάκια μπύρας, ενώ από το καρεκλάκι του βρέφους αναδυόταν έντονη δυσοσμία.
 
Οι αστυνομικοί αφότου άλλαξαν το βρέφος και το τάισαν κάλεσαν το γραφείο ευημερίας, το οποίο ανέλαβε τη φροντίδα του.
 
Η μητέρα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο την έκρινε ένοχη και αναμένεται να της επιβάλει ποινή στις 8 Μαΐου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψυχρός, αμετανόητος και αδιάφορος ο serial killer-Πώς τον περιγράφει ανακριτής

Η νομική ερμηνεία πίσω από έναν serial killer και η…κατάρα για την υπεράσπιση

Δέκα μέρες αγωνία… Επιχειρούν ξανά στη λίμνη, όλες οι δυνάμεις για την εξάχρονη

Infographic: Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του Ορέστη που έσφιξαν τον κλοιό

Δειτε Επισης

Ρίγος από τη δήλωση της Χαρίτας Μάντολες στο Ευρωκοινοβούλιο-«Οι κραυγές, οι φωνές είναι μέσα στα αυτιά μου δεν μπορώ να τις ξεχάσω»
Αυτός είναι ο 26χρονος Αζέρος «κατάσκοπος»-«Άριστα εκπαιδευμένος, τηρούσε όλους τους συνωμοτικούς κανόνες»
Πώς οι ΗΠΑ έβαλαν τις βάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν-Τι ήταν το «Atoms for Peace»
Δεν θέλει καμία επαφή με Χαν ο Τατάρ-«Εσωτερική ρύθμιση της ΕΕ, εμμονικός ο Χριστοδουλίδης»
Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα
Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Συνολικά 101 άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από Ισραήλ μετά από αίτημα της Γαλλίας
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Κατέρρευσε η εκεχειρία-Προειδοποιεί για αντίποινα το Ισραήλ, το Iράν διαψεύδει ότι εκτόξευσε πυραύλους