Γεννητούρια στο ζωολογικό κήπο του Βούπερταλ στη Γερμανία

Το πρωί του Σαββάτου γεννήθηκε ένα ελεφαντάκι μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επισκεπτών.
 
Οι νοσοκόμες που βοήθησαν τη μητέρα του -τη Σάμπι -να φέρει στον κόσμο το ελεφαντάκι του έδωσαν το όνομα Γκους, προς τιμήν του φύλακα του ζωολογικού κήπου Γκούσταβ Ρέκενερ.
 
Ο Γκους είναι ήδη ο ενδέκατος ελέφαντας που γεννιέται στο ζωολογικό κήπο της πόλης του Βούπερταλ στη Γερμανία, πέντε εκ των οποίων έχει φέρει στον κόσμο η Σάμπι.
 
Γεννημένος έπειτα από 655 ημέρες κύησης, ο νεαρός ελέφαντας είναι πολύ καλά στην υγεία του, όπως είπαν οι γιατροί του ζωολογικού κήπου.
 
Την Κυριακή αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνιση του μπροστά στους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου.

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ έπληξε την περιοχή όπου βρίσκεται υπόγειο καταφύγιο του Χαμενεΐ-
Λάβρος κατά του Ερντογάν ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ-«Θράσος να μιλά για Διεθνές Δίκαιο ενώ κατέχει παράνομα τη Β. Κύπρο»
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Ο Τραμπ δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν-«Υπονόησαν ότι θα έρθουν στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες, είναι πολύ αργά»
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»