«Ο τροχονόμος και η καρτούλα σας έδιωξαν τον κόσμο σε χρόνο ρεκόρ»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ τα «χώνουν» γι' άλλη μια φορά σε όλους που εμπλέκονται με το θέμα της κάρτας οπαδού και την μείωση του αριθμού των φιλάθλων στα γήπεδα.

Καταφέρονται εναντίον της ΚΟΠ αλλά και των ΜΜΕ τα οποία όπως σημειώνουν δεν ασκούν πίεση σε αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο για ν' αλλάξει η κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα πήρε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα μέσα σε ακόμα ένα άδειο γήπεδο. Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφυγε σχεδόν και ο πρώτος γύρος της Β’ φάσης και ακόμα οι προπαγανδιστές του τόπου νομιζόμενοι ότι απευθύνονται σε δωδεκάχρονα ισχυρίζονται ότι δεν ευθύνεται η κάρτα οπαδού αλλά άλλοι λόγοι για τα άδεια γήπεδα.

Ναι ρε υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί οι λόγοι υπάρχουν εδώ και χρόνια και έχουν μειώσει σταδιακά την προσέλευση. Ο τρομονόμος και η καρτούλα σας όμως έδιωξαν τον κόσμο σε χρόνο ρεκόρ και το ποσοστό μείωσης αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο.

Αντί λοιπόν αυτοί που ηγούνται των αθλητικών ομοσπονδιών να δουν την πραγματικότητα, κρύβονται πίσω από τους «άλλους λόγους» για τους οποίους δεν έκαναν και ποτέ κάτι ουσιαστικό για να τους εξαλείψουν αφού οι ίδιοι είναι οι υπαίτιοι της ύπαρξης τους.

Η επίσημη ΑΕΛ έστειλε επιστολή για τον τρομονόμο και την κάρτα οπαδού από τον Φεβρουάριο στην ΚΟΠ και πριν 2 εβδομάδες σε σωματεία και κόμματα.

Κάποιες αθλητικές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν επιφανειακά με το θέμα και κάποιες άλλες καθόλου. Ο κόσμος σας ξέρει και σας κατάλαβε. Από τη μια χαϊδεύετε τα αυτιά της κοινής γνώμης με το να αναφέρεστε απλά στη μειωμένη προσέλευση και από την άλλη καμία ουσιαστική πίεση στα αφεντικά για την κατάντια που έφεραν τον αθλητισμό.

Στα αγωνιστικά, μπροστά μας έχουμε τους ημιτελικούς του κυπέλλου με τους π_________ς των περιχώρων. Αυτούς που η ανυπαρξία τους σε όλα τα επίπεδα, τους προκαλεί τέτοια απελπισία που ξέχασαν τα δήθεν ελληνοχριστιανικά πιστεύω τους, κάνοντας α______ς με τον υποτιθέμενο μισητό εχθρό τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στεγαστούν κρυμμένοι ξανά σε τουρκομαχαλλάδες με καθημερινή θέα τους μιναρέδες και ηχητική υπόκρουση τις μωαμεθανικές μελωδίες του μουεζίνη.

Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να σταθούν αντάξιοι της ιστορίας του πρώτου σε τίτλους αθλητικού σωματείου και να περάσουν στον τελικό. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όσοι δεν αντέχουν την πίεση της φανέλας να το δηλώσουν και να αποσυρθούν από τώρα».

ΥΓ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟ – ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΩΡΑ 4 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Δειτε Επισης

Απέδρασε ο ισοβίτης και... σίγησε ο ασύρματος που άλλοτε ήταν στη διαπασών-Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθυνών
H πρώτη απόδραση ισοβίτη μετά την... Αλ Καπόνε εποχή-Είχαν παραιτηθεί Αρχηγός, Διευθυντής Φυλακών και Υπουργός
Η απόρριψη της λίστας των δικαστών και οι επόμενες κινήσεις-Η διαδικασία που ακολουθείται για την επιλογή
Από το 2026 ο μόνιμος αναπληρωτής του Προέδρου της Βουλής-Επιστρέφουν με εισηγήσεις τα κόμματα
Υποτίμησαν τον κίνδυνο, τους... κούρεψε τα μέτρα ο «Κομμωτής»-Ερωτήματα και ευθύνες για Κεντρικές και Αστυνομία
Απέδρασε ισοβίτης που καταδικάστηκε για το φόνο της συντρόφου του και του παιδιού της-Κόκκινος συναγερμός
Κόβει τις συζητήσεις περί κατάπαυσης του πυρός ο Λίβανος-«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»
Δίπλα από Παγκύπριο το κέντρο για τους παραβατικούς μαθητές-Διαμαρτύρονται οι καθηγητές
Πληροφορίες ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός τις επόμενες ώρες στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Νομικό κενό με το επάγγελμα των διασωστών ασθενοφόρων-Ζητούν αναγνώριση και μισθολογική αναβάθμιση