Οι «λύκοι» δάγκωσαν ξανά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αν στην βαθμολογία μετρούσαν μόνο τα αποτελέσματα με τις τοπ ομάδες της βαθμολογίας, η Γουλβς ίσως να πήγαινε και για τίτλο! Η πιο αυθεντική φόνισσα των γιγάντων έκανε και πάλι το θαύμα της, αφού δύο εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το κύπελλο (2-1) της το έκανε και πάλι, μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Για να στηθεί όμως αυτό το σκηνικό χρειάστηκε οι κόκκινοι διάβολοι να κάνουν λάθος, ότι μπορεί να πάει λάθος σε ένα παιχνίδι. Το μόνο που πήγε σωστά ήταν ένα μακρινό σουτ του ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος μετά από 41 παιχνίδια με την κόκκινη φανέλα του πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας το 0-1 (13’).

Από εκεί και μετά το μενού είχε μόνο λάθη για τους «κόκκινους διαβόλους». Ένα ανοιχτό κοντρόλ του Φρεντ μετά από πάσα του Ντε Χέα έδωσε την ευκαιρία για άμεση αντεπίθεση και ισοφάριση με τον Ντιέγκο Ζότα (25, 1-1).

Απέναντι σε ένα ζαλισμένο αντίπαλο, η Γουλβς έπαιξε το αγαπημένο της παιχνίδι κατοχής, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την σημαντικότερη ευκαιρία με ένα διαγώνιο σουτ του Λουκάκου (45’) που «ξύρισε» το δοκάρι του Ρούι Πατρίσιο.

Μία ανόητη αποβολή του Γιανγκ για τάκλιν μετά από φτηνό πούλημα της μπάλας (56’) έφερε αριθμητική ανισορροπία, όμως τα δώρα δεν σταμάτησαν εκεί. Σε μία φάση αναμπουμπούλας, Σμόλινγκ και Ντε Χέα μπερδεύτηκαν σχετικά με την… προτεραιότητα και ο Άγγλος στόπερ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-1, με τους λύκους να έχουν τεράστιες ευκαιρίες για τρίτο γκολ με νέα απόπειρα για αυτογκόλ του Σμόλινγκ και δοκάρι του Καβαλέιρο στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι το τελικό 2-1 αφήνει τους «κόκκινους διαβόλους» στην πέμπτη θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο, με την θέση στο επόμενο Champions League να γίνεται ακόμα δυσκολότερη υπόθεση.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για την Premier League, η Γουότφορντ ήταν σαρωτική απέναντι στην Φούλαμ και με το ευρύ 4-1 (23’ Ντουκουρέ, 63’ Χιούζ, 69’ Ντίνι, 75’ Κίκο / 33’ Μπάμελ) παρέμειναν στον πόντο πίσω από την Γουλβς στην ιδιαίτερη μάχη για την 7η θέση.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Απέδρασε ο ισοβίτης και... σίγησε ο ασύρματος που άλλοτε ήταν στη διαπασών-Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθυνών
H πρώτη απόδραση ισοβίτη μετά την... Αλ Καπόνε εποχή-Είχαν παραιτηθεί Αρχηγός, Διευθυντής Φυλακών και Υπουργός
Η απόρριψη της λίστας των δικαστών και οι επόμενες κινήσεις-Η διαδικασία που ακολουθείται για την επιλογή
Από το 2026 ο μόνιμος αναπληρωτής του Προέδρου της Βουλής-Επιστρέφουν με εισηγήσεις τα κόμματα
Υποτίμησαν τον κίνδυνο, τους... κούρεψε τα μέτρα ο «Κομμωτής»-Ερωτήματα και ευθύνες για Κεντρικές και Αστυνομία
Απέδρασε ισοβίτης που καταδικάστηκε για το φόνο της συντρόφου του και του παιδιού της-Κόκκινος συναγερμός
Κόβει τις συζητήσεις περί κατάπαυσης του πυρός ο Λίβανος-«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»
Δίπλα από Παγκύπριο το κέντρο για τους παραβατικούς μαθητές-Διαμαρτύρονται οι καθηγητές
Πληροφορίες ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός τις επόμενες ώρες στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Νομικό κενό με το επάγγελμα των διασωστών ασθενοφόρων-Ζητούν αναγνώριση και μισθολογική αναβάθμιση