LIVE: Εγκρίθηκε η οκταήμερη κράτηση των υπόπτων για τον φόνο-Όσα αποκαλύφθηκαν

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκαν οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 35 και 30 χρόνων που συνελήφθησαν χθες, για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας, της Μarry Rose Tiburcio, 38 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε φρεάτιο λατομείου, την περασμένη Κυριακή στο Μιτσερό.
 
Μετά από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και τις εξονυχιστικές έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι ανακριτές της υπόθεσης αφού εξασφάλισαν μαρτυρία, πραγματοποίησαν επιχείρηση όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο Ελληνοκύπριους.
 
Τα δύο πρόσωπα, αποτελούν «κλειδιά» στην υπόθεση και ενδεχομένως οι συλλήψεις αυτές να ανοίξουν νέο δρόμο στις έρευνες, τόσο γύρω από το στυγερό έγκλημα, όσο και γύρω από την τύχη της εξάχρονης κόρης του θύματος.
 
Ο 35χρονος μάλιστα, ο οποίος υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, φαίνεται να είναι το πρόσωπο με το οποίο η άτυχη 38χρονη, θα συναντιόταν μαζί του και θα διανυκτέρευε στην οικία του μαζί με την κόρη της, στις τέσσερις Μαΐου του 2018, ημερομηνία κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της και δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο.
 
Σε ότι αφορά τον 30χρονο, επίσης μέλος της Εθνικής Φρουράς επίσης φαίνεται να συνδέεται με το προφίλ του «Ορέστη», αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στην φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο προφίλ του «Ορέστη».

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη είχε ανακριθεί και δήλωσε άγνοια για την φωτογραφία του που χρησιμοποιήθηκε από το εν λόγω προφίλ και ως εκ τούτου δεν είχε συλληφθεί.

 LIVE όλες οι εξελίξεις από το Δικαστήριο:
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος