Χειροπέδες στον διακινητή των μεταναστών στο Ακάκι-Το έβαλε στα πόδια μόλις είδε τους αστυνομικούς

Χειροπέδες σε νεαρό φόρεσε τα ξημερώματα η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό δεκάδων Σύρων παράτυπων μεταναστών στον δρόμο Αυλώνας-Ακακίου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα  46 πρόσωπα -ανάμεσά τους έξι ανήλικα-, εντοπίστηκαν χθες βράδυ στις 9 και 30, από πεζή περίπολο μελών του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου της Αστυνομίας και της Μηχανοκίνητης Ομάδας Άμεσης Δράσης, που όπως διαπιστώθηκε είναι Σύριοι άτυποι μετανάστες.
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, άλλο ένα πρόσωπο που βρισκόταν μαζί τους, μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει προς τα κατεχόμενα. Ανακόπηκε και στην κατοχή του βρέθηκε ένας σουγιάς 10 εκατοστών και συνελήφθη για το αδίκημα της μαχαιροφορίας.
 
Μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Περιστερώνας όπου ανακρινόμενος διαπιστώθηκε ότι είναι Τ/κ, 30 ετών και φαίνεται ότι είναι εκ των διακινητών, μαζί με άλλους δύο. Αναμένεται σήμερα να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να εκδοθεί εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης.
 
Οι 46 άτυποι μετανάστες έχουν μεταφερθεί στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»