Συνελήφθη για απειλές ο ένας εκ των ιδιοκτητών του Κτήματος Μακένζυ

Χειροπέδες φόρεσε χθες βράδυ ο ένας εκ των ιδιοκτητών του Κτήματος Μακένζυ, για απειλές σε βάρος υπαλλήλου της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών περιουσιών.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος ιδιοκτήτης φέρεται να πήρε τηλέφωνο και να απείλησε με βιαιοπραγία τον εν λόγω υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.
 
Ως εκ τούτου, εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αφού εντοπίστηκε φόρεσε χειροπέδες, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
 
Όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, εναντίον του ιδιοκτήτη θα καταχωρηθεί υπόθεση για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.    

Δειτε Επισης

Προχωρά με έφεση η υπεράσπιση Κότα-Ορατό το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε φυλακές της Βρετανίας
Τα επιχειρησιακά κενά, η πολιτικοποίηση των επεισοδίων και η πόλωση του κλίματος που σιγοντάρει την βία
Αναβάλλεται η Δικαιοσύνη σε όλα τα μέτωπα για το θανατηφόρο του 2012-Κωλυσιεργία στη δίκη, κωλυσιεργία στις πειθαρχικές
Μέσω Ελλάδας έφθασαν στην Κύπρο τα 18 κιλά κάνναβης-Είχαν δηλωθεί ως... ανδρικά παντελόνια
Έρευνα και για σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών της 32χρονης Κύπριας-Οι ζωγραφιές στο σώμα τους ήγειραν υποψίες
Πήγε να παραλάβει δέμα από το εξωτερικό με 18 κιλά κάνναβη με άλλο όνομα και κατέληξε με χειροπέδες (pics)
Στο κελί για εννέα χρόνια 27χρονη που έφτασε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης
Αναζητούνται 56 πρόσωπα για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-«Ιδιοκτήτες οχημάτων οι συλληφθέντες»
Αποκαλύψεων συνέχεια για την 32χρονη Κύπρια στη Λάρισα-Αναζητείται 50χρονος που επισκεπτόταν το σπίτι της
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Με υπευθυνότητα εφαρμόζεται η νομοθεσία»