Έντονη κριτική και ερωτήματα από Αναστασία κατά Αρχών-«Δολοφονική αδιαφορία»

Έντονη κριτική ως προς τους χειρισμούς που αφορούν τα ελλείποντα πρόσωπα, ασκεί η Αναστασία Παπαδοπούλου, πρόεδρος της «Φωνής», η οποία εγείρει σοβαρά ερωτήματα ως προς τις αρχικές έρευνες της υπόθεσης, τον Μάιο όπου καταγγέλθηκε η εξαφάνιση της μητέρας και της εξάχρονης κόρης της.

Σε ανάρτηση της στο facebook, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε χαρακτηρίστηκα «φαίνεται ότι οι βροχές δεν έχουν ξεβράσει μόνο το πτώμα ακόμα μιας βίαια δολοφονημένης γυναίκας. Έχουν αποκαλύψει για ακόμη μια φορά και την δολοφονική μας αδιαφορία ως κοινωνία, η οποία προφανώς επηρέασε και την ένταση των αστυνομικών ερευνών».

«Παραμένω με την απορία μου από την πρώτη στιγμή που άκουσα την είδηση: καλά δεν τους γύρεψε πραγματικά κανείς;», διερωτάται περαιτέρω η Αναστασία Παπαδοπούλου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα κομμάτια του παζλ γύρω από το φρικτό έγκλημα στο Μιτσερό

Αυτούσια η ανάρτηση της
 
«Μια νεαρή γυναίκα και το εξάχρονο παιδί της απουσίαζαν για μήνες. Εντελώς τυχαία βρέθηκε το πτώμα της και ξαφνικά αποκαλύπτονται στοιχεία όπως τα διαβατήρια τους (άρα δεν είχαν φύγει από Κύπρο) και ότι ήταν ακόμα ένα θύμα βίας κατά γυναικών.

Και αναρωτιέμαι γιατί αυτά δεν είχαν αποκαλυφθεί πριν; Είχαν γίνει οποιεσδήποτε έρευνες όταν δηλώθηκαν ως ελλείποντα πρόσωπα; Τους είχαν γυρέψει καν; Έγινε οποιαδήποτε διερεύνηση όπως η απλή έρευνα που απεκάλυψε τα διαβατήρια (σπίτι της και σπίτι του συντρόφου); Κάτι που θα κατέρριπτε την εύκολη απάντηση ότι «ε είναι συχνό φαινόμενο οι Φιλιππινέζες να φεύγουν στο εξωτερικό».

Φαίνεται ότι οι βροχές δεν έχουν ξεβράσει μόνο το πτώμα ακόμα μιας βίαια δολοφονημένης γυναίκας. Έχουν αποκαλύψει για ακόμα μια φορά και την δολοφονική μας αδιαφορία ως κοινωνία η οποία προφανώς επηρέασε και την ένταση των αστυνομικών ερευνών. Αναρωτιέμαι την ίδια «ένταση» θα είχαν οι έρευνες αν ήταν Κύπριοι η γυναίκα και το παιδί της;

Απλά κάποιοι προβληματισμοί αναμένοντας το αποτέλεσμα των ερευνών και την ανεύρεση ενός εξάχρονου παιδιού το οποίο επίσης χάθηκε πριν από μήνες.

Παραμένω με την απορία μου από την πρώτη στιγμή που άκουσα την είδηση: καλά δεν τους γύρεψε πραγματικά κανείς;»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι τελευταίες κινήσεις του θύματος, η κακοποίηση και η μυστήρια συνάντηση

Δειτε Επισης

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία
Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες δίνουν πάνω από 400 πυροσβέστες και οκτώ εναέρια μέσα στη Χίο (pics)
Με μηνύματα αισιοδοξίας στο Προεδρικό ο Χαν-«Η λύση είναι προς το συμφέρον της Κύπρου, της ΕΕ και των γειτόνων»
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Συνολικά 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία
Πυρκαγιά σε δύο εστίες σε κοινότητες της Πάφου
Μήνυμα Τραμπ σε Ιράν και Ισραήλ-«Η εκεχειρία είναι σε ισχύ, μην την παραβιάσετε»
Στο κάδρο δίκτυο κατασκοπείας του Ιράν σε Κύπρο και Ελλάδα-Εξετάζεται η σύνδεση των Αζέρων
Συνελήφθη 19χρονος που οδηγούσε με 130 χιλιόμετρα αντί 50
Τέσσερεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός