Πώς σκιαγραφείται το θύμα στο Μιτσερό-Έρευνες και στην ΥΑΜ

Tα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή, το μεσημέρι της Κυριακής, σε φρεάτιο λατομείου στην περιοχή Κοκκινόγεια του Μιτσερού, ήρθαν στην επιφάνεια από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ελάχιστα τα δεδομένα, πολλά τα ζητούμενα…Στα τυφλά οι έρευνες για το πτώμα
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροτομή διαφάνηκε ότι η θανούσα ήταν ύψους 1,50-1,52, κανονικής σωματικής διάπλασης και είχε μαύρα μαλλιά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα είναι ασιατικής κατάγωγης.
 
Με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία, η Αστυνομία έχει ήδη αρχίσει να αποκλείει πρόσωπα από τον κατάλογο ελλειπόντων προσώπων και να ετοιμάζει ένα short-list των υποθέσεων στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα, με τις έρευνες να στρέφονται τουλάχιστον τρία χρόνια πίσω.
 
Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ), oι οποίοι έχουν ξεκινήσει ταυτόχρονο ξεσκόνισμα φακέλων, για πρόσωπα που ενδεχομένως να συγκλίνουν στα πιο πάνω χαρακτηριστικά, με σκοπό να δώσουν τη δική τους λίστα στους ανακριτές της υπόθεσης.
 
Ωστόσο, δεν αποκλείεται το πτώμα να ανήκει σε γυναίκα που δεν έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, κάτι που θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας στις έρευνες της Αστυνομίας.
 
Το κλειδί πάντως της υπόθεσης φαίνεται να βρίσκεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας, όπου έχουν σταλεί σήμερα τα δείγματα DNA αλλά και τα δείγματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.
 
Επιστρέφουν ξανά στο Μιτσερό-Ψάχνουν νέα στοιχεία
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές θα επισκεφθούν εκ νέου την περιοχή του Μιτσερού, σε μια προσπάθεια να εξεύρουν νέα στοιχεία για την υπόθεση και κυρίως μαρτυρίες από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την υπόθεση.
 
Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, έτσι ώστε να μελετηθούν και σε περίπτωση που διαφανεί οτιδήποτε ύποπτο να ερευνηθεί από τις Αρχές.
 
Εξάλλου σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι έχει καθοριστεί σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα, καθώς και για ανταλλαγή απόψεων.
 
Επισήμανε εξάλλου, ότι «το σημαντικότερο είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος, γι’ αυτό θα ζητήσουμε κάποια νέα στοιχεία από τους ιατροδικαστές για τη νεκροτομή που διενήργησαν».
 
Απηύθυνε επίσης, έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή αντιλήφθηκε οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, ούτως ώστε να
αξιολογηθούν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες, που μπορεί να οδηγήσουν τους ανακριτές στην άκρη του νήματος.
 
Υπενθυμίζεται ότι, την πληροφορία για το πτώμα στο φρεάτιο, έδωσε τουρίστας ο οποίος τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται το λατομείο στο Μιτσερό, καθώς καταγράφει ήχους πουλιών, λόγω της δουλειάς του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές
Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών
Το σκεπτικό πίσω από τις εισηγήσεις Βαφεάδη για τις κάμερες-Το βελάκι και το άκυρο για χρονοδιακόπτες
«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση