Σε τριμερή και τετραμερή ΥΠΕΞ συμμετείχε στο Αμάν ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, συμμετείχε το πρωί στο Αμάν της Ιορδανίας, σε τριμερή συνάντηση με τους ομολόγους του της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο, και της Ιορδανίας, Αϊμάν Σαφάντι, πριν την έναρξη της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας.
 
Η τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι. Ακολούθησε τετραμερής συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιορδανίας και του Ιράκ, Μοχάμεντ Αλί Αλχακίμ, για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την οικονομική, εμπορική και τουριστική συνεργασία τους.
 
Εξάλλου, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, συμμετέχει σε Τριμερές Επιχειρηματικό Φόρουμ μεταξύ της Κύπρου, της Ελλάδος και της Ιορδανίας που διοργανώνεται από το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε συνεργασία με το Ιορδανικό Επιμελητήριο και το οποίο εμπίπτει στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας. 
 
Στο φόρουμ συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, 90 επιχειρηματίες από την Ιορδανία, 15 κυπριακές επιχειρήσεις και 10 ελληνικές.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»
Ιστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη Αούν ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στη Μ. Ανατολή
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν