Βρήκε κροατικό... πύργο ο Τιμούρ, και αυτό στα ανοικτά ζητήματα

Νέο όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου φέρεται να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μπράνκο Βργκοτς.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Goal» η Ανόρθωση έχει κατατεθεί πρόταση συνεργασίας στον παίκτη.

Πρόκειται για 29χρονο κεντρικό αμυντικό με τον Γεωργιανό τεχνικό να τον θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντουγκλάο για την άμυνα της ομάδας.

Ο Κροάτης αμυντικός αγωνιζόταν εδώ και 2,5 χρόνια στη Μακάμπι Νετάνια με την οποία μετρά 68 συμμετοχές. Στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 17 παιχνίδια ενώ διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταγράψει δύο συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας Κ19, ενώ όντας ένας πανύψηλος αμυντικός (σ.σ. 1.95) είναι πολύ πιθανό να πλαισιώσει τον συμπατριώτη του, Γκόρντον Σίντελνφελντ στο κέντρο της άμυνας της «Κυρίας». Η απάντηση του παίκτη στο συμβόλαιο που του έχει αποσταλεί αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, μετά τις εξελίξεις και τις διαφωνίες ανάμεσα στο σωματείο και την πλευρά του Πουλλαΐδη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για την επόμενη χρονιά, μιας και όλα τα ανοικτά θέματα στην Ανόρθωση παραμένουν άλυτα εφόσον δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία
Τι γνωρίζουμε για τη βάση Αλ Ουνέιντ με τους 8.000 Αμερικανούς στο Κατάρ στην οποία επιτέθηκαν οι Ιρανοί
Ο Νετανιάχου σέρνει τις ΗΠΑ σε έναν ακόμη δαπανηρό πόλεμο, δηλώνει η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στη Ντόχα την ώρα του αντιαεροπορικού συναγερμού
Η Τεχεράνη αποκάλυψε τον «Khaybar», τον βαλλιστικό πύραυλο που χρησιμοποίησε πρώτη φορά κατά του Ισραήλ
Μάχη με τις φλόγες στη Χίο-Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει την καταστροφή
Βίντεο από την ιρανική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην Ντόχα
Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;
Πούτιν: Η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή φέρνει τον κόσμο πιο κοντά σε μεγάλο κίνδυνο