Ανθρώπινο λάθος βλέπει, εκ πρώτης όψεως, η διεύθυνση του λούνα παρκ πίσω από το ατύχημα

Τη λύπη τους για το ψεσινό ατύχημα που έλαβε χώρα εντός του Lunapark Parko Paliatso, εκφράζει η διεύθυνση και το προσωπικό του Λούνα Παρκ.
 
«Σύσσωμη η διεύθυνση και το προσωπικό του Λούνα Παρκ εκφράζουμε την λύπη μας για το ατυχές αυτό συμβάν και την συμπαράσταση μας προς τους δυο τραυματίες (μητέρα και παιδί από Ρωσία). Σαν εταιρεία που σέβεται και ακολουθεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, έχουμε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στον διορισμό ομάδας διερεύνησης του συμβάντος, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται», αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Lunapark Parko Paliatso.
 
Αναφέρει, παράλληλα, ότι επειδή τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν γραφτεί και λεχθεί σχόλια και αναρτήσεις σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περί τεχνικών προβλημάτων, «οφείλουμε να τονίσουμε ότι εκ πρώτης, φαίνεται ότι το συμβάν προκλήθηκε λόγω ανθρώπινου λάθους στον χειρισμό».
 
Σημειώνει ότι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών είναι εκτός κινδύνου και από ενημέρωση που έχουν τα άτομα αυτά θα αναρρώσουν πλήρως.
 
«Διευθυντικά στελέχη της εταιρείας μας μετέβησαν εξ αρχής μαζί με τους τραυματίες στο νοσοκομείο και τα έξοδα νοσηλείας έχει αναλάβει εξολοκλήρου η εταιρεία μας. Η εταιρεία μας ακολουθεί και εφαρμόζει ευλαβικά τους κανόνες ασφαλείας που καθορίζει η TUV NORD (Technical Inspection Association https://www.tuv-nord.com/en/tuv-nord-worldwide/), η πιο αναγνωρισμένη γερμανική αρμόδια αρχή για ελέγχους ασφαλείας και Πιστοποίησης προϊόντων. Η TUV NORD επιθεωρεί την εταιρία μας και τον εξοπλισμό μας σε ετήσια βάση», προσθέτει.
 
Αναφέρει, επίσης, ότι η εταιρεία λειτουργεί με αυτά τα πρότυπα από το 1999.
 
«Προτεραιότητα μας είναι η ασφαλής ψυχαγωγία των παιδιών και των γονέων στον χώρο μας. Για τον σκοπό αυτό λαμβάνουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας», καταλήγει το Lunapark Parko Paliatso, στην ανακοίνωση του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Eτοιμότητα της Λευκωσίας να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στη Χίο
Χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης Κατερίνας Χρυσοστόμου
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από τη φωτιά στο σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ