Το δεύτερο μας γεωτρύπανο έφτασε στην Τουρκία και σύντομα θα το στείλουμε και αυτό στην Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, προσθέτοντας ότι “σε αυτό το θέμα η συνεργασία μας (με την 'ΤΔΒΚ') θα συνεχιστεί”.
Σε ομιλία στο 10ο Φόρουμ για την Ενέργεια στο οποίο συμμετείχε και ο ‘υπουργός ενέργειας’ Οζντίλ Ναμί , ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “ανέφερε πως στηρίζουν μέχρι τέλος τα δικαιώματα των Τ/Κ και θα συνεχιστούν οι γεωτρήσεις τους στις περιοχές που έχουν λάβει ‘αδειοδότηση’".
Από την πλευρά του ο ‘υπουργός ενέργειας’ Οζντίλ Ναμί ανέφερε ότι υπάρχουν συμφωνίες 'διεθνούς χαρακτήρα' μεταξύ της Τουρκίας και της ‘τδβκ' και πρωτόκολλα.
"Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχιστούν οι εργασίες μας όπως σχεδιάστηκαν”. Στους συνομιλητές μας στον 'νότο' απευθύναμε πολλές εκκλήσεις συνεργασίας και τις απέρριψαν. Κι εμείς θα ολοκληρώσουμε τα βήματά μας έναντι στα βήματα που έκαναν εκείνοι. Θα συνεχίσουμε αυτές τις εργασίες μας, χωρίς καθυστέρηση”, ανέφερε.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 7 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Η αναμενόμενη ανακοίνωση του Εμανουέλ Μακρόν για το πρόγραμμα εθελούσιας στρατιωτικής θητείας
Πριν 9 λεπτά| Police Reporter
Δεν εντόπισε αδικήματα διαφθοράς η Ανεξάρτητη Αρχή για τις καταγγελίες Χριστοφίδη-Τίποτα μεμπτό για τις εισφορές στον ΔΗΣΥ
Πριν 12 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Νέα δεδομένα- Ο Αφγανός είχε συνεργασθεί με τον αμερικανικό στρατό πριν έρθει στις ΗΠΑ
Πριν 13 λεπτά| Celebrity
Μελέτης Ηλίας: «Ήμουν νέος, χρήστης, ερασιτέχνης, μου συνέβη κάτι που θεωρώ ότι ήταν θέμα τύχης ότι επέζησα»
Πριν 16 λεπτά| Celebrity
Η αντίδρασή του Θοδωρή Μαραντίνη σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή: «Σίγουρα δεν είμαι καλόγερος»
Πριν 36 λεπτά| Celebrity
Ο απολογισμός μετά τα γενέθλιά της Ζέτα Δούκα: «Τα κατάφερα καλά μέχρι στιγμής»
Πριν 41 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Νέα δεδομένα για την φονική πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ-Οι τρείς συλλήψεις και πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε


Επενδυτική Ευκαιρία 9 διαμερισμάτων στο Μαζωτό, Λάρνακα
€525,000
13:56 - 26 Νοεμβριου 2025

Διαμέρισμα 2 υπνοδ. στο κέντρο της Λεμεσού
€230,000
13:55 - 26 Νοεμβριου 2025

Διαμέρισμα 3ων υπνοδ. στο Στρόβολο
€115,000
13:55 - 26 Νοεμβριου 2025

Διαμέρισμα 3ων υπνοδ. στο κέντρο της Πάφου
€140,000
13:55 - 26 Νοεμβριου 2025





