«Όταν παίζει ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΖ, είναι λογικό ο κόσμος να ποντάρει σε διάφορα...»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας σχολίασε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 

Όπως δήλωσε, πρόθεση της ομάδας του είναι να μην ανέβει στην πρώτη κατηγορία αφού θα είναι αρκετά δύσκολο ν' αντεπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Το μόνο που ξέρω ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο διακόπηκε λόγω φωτισμού στην Αθηαίνου. Μετά συνεδρίασε η ΚΟΠ και αποφάσισε τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ότι ακούμε από τα ράδια και από τα site. Λένε για στημένους αγώνες αλλά εμείς δεν έχουμε ιδέα».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Δεν θέλω να ξαναβγώ στην πρώτη κατηγορία. Εμείς και να βγούμε πρώτη κατηγορία θα πάμε με ένα μπάτζετ των 15 χιλιάδων ευρώ. Δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Άρα όταν παίζει το ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΖ, είναι λογικό ο κόσμος του στοιχήματος να ποντάρει σε διάφορα στοιχηματικά σενάρια. Πήραμε λεφτά από τα τηλεοπτικά όταν βγήκαμε στην πρώτη κατηγορία, μας αφαίρεσαν τα λεφτά από τους κόκκινους και είχαμε ζημιά».

Δειτε Επισης

Εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Ορούντα
Πυρκαγιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν υπάλληλοι-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών
Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Έντονη συζήτηση στο ΣΑ του ΟΗΕ για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, εκτόξευση βαριών κατηγοριών
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Το Ιράκ δηλώνει ότι 50 πολεμικά αεροσκάφη Ισραήλ παραβίασαν τον εναέριο χώρο του
Επιχείρηση-μαμούθ στον Ειρηνικό-Κατασχέθηκαν 6,3 τόνοι κοκαΐνης και έγιναν 17 συλλήψεις
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα