Συνεχίζει ακάθεκτος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα γενικά µέτριοι και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Δειτε Επισης

Κάηκαν 4.353 τεμάχια από τις πυρκαγιές-Μέχρι το τέλος της ερχόμενης βδομάδας οι πρώτες αποζημιώσεις από ΚΟΑΓ
ΒΙΝΤΕΟ: Ορκίστηκαν πίστη εις την πατρίδα οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες
Χρονοβόρα η διαδικασία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές
Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για τους πληγέντες-«Επαρκείς οι ποσότητες υλικής βοήθειας»
Αυξήθηκαν τα έσοδα του κράτους από το Τμήμα Φορολογίας, συσσωρεύτηκαν οι καθυστερημένες οφειλές
Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος-Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη
Έκκληση κοινοτάρχη Αρμίνου προς την Κυβέρνηση για παροχή πυροσβεστικού οχήματος
Επιστρέφει στην κανονικότητα η ύδρευση στις πυρόπληκτες περιοχές-Επί ποδός ΕΟΑ και ΤΑΥ
Διάφοροι φορείς με το δικό τους τρόπο συνεισφέρουν στο δράμα των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά
Παροχή στοχευμένης στήριξης σε πληγέντες από πυρκαγιές από το Υφ. Πρόνοιας