Παναγιώτης Σαββίδης: Λανθασμένη η απόφαση του Δικαστηρίου για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων

Την εκτίμηση ότι η απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων ήταν λανθασμένη, εξέφρασε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Παναγιώτης Σαββίδης, ο οποίος είπε ότι είναι ακόμα μία από τις πολλές λανθασμένες αποφάσεις, που έχει πάρει η πολιτεία.

Σε δηλώσεις του, μετά από το τρισάγιο που τελέστηκε στους τάφους των ηρώων 55-59 στα Φυλακισμένα Μνήματα, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την ελπίδα σύντομα «να γίνουν οι σωστές κινήσεις για την ευημερία αυτού του  λαού».

Επέτειος 1ης Απριλίου
Για επέτειο της 1ης Απριλίου, ανέφερε ότι η Συμμαχία Πολιτών «νιώθει εθνική υπερηφάνειά για τον αγώνα του 55 -59» και τιμά τις θυσίες αυτών των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για το κοινό καλό.

Εξέφρασε την ελπίδα «κάποτε να μας συγχωρέσουν για την κατάσταση που έχουμε φέρει το κράτος, το οποίο ο αγώνας τους παρήγαγε».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία