Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τη κατάρρευση του Συνεργατισμού ζητάει ο Μάριος Κάρογιαν

Ήρθε η ώρα για να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τη κατάρρευση του Συνεργατισμού, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του 17ου ετήσιου μνημόσυνου του πρώην ΠτΔ, Σπύρου Κυπριανού που τελέστηκε το πρωί στη Λεμεσό, ο κ. Καρογιάν ευχήθηκε όπως ο Γενικός Εισαγγελέας οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπαίτιους.

«Αυτός ο τόπος έχει υποφέρει αρκετά. Εύχομαι ο Γενικός Εισαγγελέας να φέρει αυτούς που ευθύνονται ενώπιον του εδωλίου του κατηγορούμενου και να πληρώσουν το αντίτιμο των πράξεων τους».

Είμαστε, είπε, στο ίδιο έργο θεατές, «όλα αυτά τα χρόνια πολλά πορίσματα έχουν γίνει για σωρεία αδικημάτων που οδήγησαν την οικονομία στην κατάρρευση και την κοινωνία σε μια κατάσταση που δεν υποφέρεται.  Δυστυχώς τα πορίσματα έρχονται, φεύγουν, γίνεται  ντόρος και μετά τα ξεχνούμε.
 
Ήρθε η ώρα όσοι είναι υπαίτιοι και ένοχοι για αυτό το μεγάλο  σκάνδαλο, για την κατάρρευση του Συνεργατισμού  να πληρώσουν επιτέλους το τίμημα των πράξεων τους.  Είναι ωραία να λέμε διαφορετικές ατάκες. Είναι όμως καιρός να μπει μια τάξη σε αυτή τη συμπεριφορά, σε αυτή τη βουλιμία κάποιων ανθρώπων», συμπλήρωσε.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εννιά στους δέκα απόφοιτοι πανεπιστημίου βρίσκουν δουλειά εντός πέντε χρόνων μετά τις σπουδές τους
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Κοινές ανησυχίες μεταξύ ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ αλλά όχι κοινή κάθοδος στις Βουλευτικές
Στο μικροσκόπιο της Βουλής η απόφαση του ΕΔΑΔ-«Η Νομική Υπηρεσία δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της απόφασης»
Μαζική η διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την απόφαση του ΕΔΑΔ-Συμμετέχουν 16 οργανώσεις
Σείεται η Νομική Υπηρεσία μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Επιμένουν κόμματα και βουλευτές για παραίτηση Αγγελίδη
Διαβεβαιώσεις Δαμιανού για συνέχιση προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού-«Οραματιζόμαστε μια πατρίδα ελεύθερη»
Ασταμάτητες οι διαδικτυακές απάτες-Παρουσιάζονται ως κυβερνητική υπηρεσία και αποσπούν χρήματα
Στo στενό κύκλο του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Είχε συνεργό ο δράστης