Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με την παρέλαση αρμάτων στην Πάφο-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κορυφώνονται αύριο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δ. Πάφου  με την παρέλαση αρμάτων και ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στην στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο αύριο στις 15:00 το απόγευμα και τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού  «Afro Queen», με τους BONEY M με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Jake Αθανασιάδη,  των μαζορέτων και της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου.
 
Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Αποκριάτικης Παρέλασης Αρμάτων και Ομάδων που θα πραγματοποιηθεί αύριο  στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο,η κυκλοφοριακή κίνηση από τη 01.00 μ.μ., μέχρι τις 06.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή στους πιο κάτω δρόμους.

Όπως στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου “AMPHORA”), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου).Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις για τον προορισμό τους.

Στο μεταξύ απόψε  στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Annabelle”, ο Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Πάφου, που απευθύνεται μόνο σε μεταμφιεσμένους ενήλικες. Στο πλαίσιο του χορού, θα εμφανιστεί το Μουσικό Σχήμα «ΠΑΠΙΓΙΟΝ». 
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Κυριακή
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε κόμβους και αυτοκινητόδρομους
Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Διακοπή και σήμερα υπαίθριων εργασιών και delivery από τις 12:00 μέχρι τις 16:00
Τεχνικό πρόβλημα με τη διεκπεραίωση του check in στο Αεροδρόμιο Λάρνακας-Εκτροπές πτήσεων λόγω ομίχλης
Υποβολή δηλώσεων ζημιάς για τους πληγέντες παραγωγούς-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας
Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση-Κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές