Θύματα τροχαίων φωτογραφίζονται για να σας θυμίσουν να φοράτε ζώνη ασφαλείας (pics)

Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα μπορεί να αφήσει πολύ σοβαρά τραύματα στα θύματά του, αν είναι αρκετά τυχερά ώστε να επιβιώσουν από αυτό. Μια σειρά από σοκαριστικά πορτρέτα ανθρώπων που επιβίωσαν από αυτοκινητιστικά ατυχήματα μπορεί να μας υπενθυμίσει τη σημασία του να φοράμε ζώνη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας μετακινήσεων NZ, της Νέας Ζηλανδίας, η οποία δημιούργησε μια καμπάνια, προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για τον αριθμό θανάτων στους δρόμους. Σύμφωνα με την έρευνά τους, 90 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο επειδή δε φορούσαν ζώνη, και οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι άνθρωποι σε αγροτικές περιοχές. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που τα τροχαία είναι η πρώτη αιτία θανάτου στους νέους ηλικίας 15-29 ετών, μια τέτοια καμπάνια είναι εξίσου -αν όχι και περισσότερο- σημαντική.

Οι πρωταγωνιστές των πορτρέτων είναι πραγματικοί επιζήσαντες από αυτοκινητιστικά, και οι πληγές τους έχουν αναδημιουργηθεί με makeup.

 

Δειτε Επισης

Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν
Νέα ισραηλινή διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων από βόρειο τμήμα Γάζας
Σε τεντωμένο σχοινί οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία, κυρώσεις αν δεν πάει ο Πούτιν
Διαβεβαιώσεις Τραμπ-«Έχουμε πλαίσιο πολύ γερής συμφωνίας με την Κίνα»
Άρχισε η ακρόαση για το αν θα απελευθερωθούν οι αδελφοί Μενέντεζ
Τουλάχιστον 21 νεκροί εξαιτίας κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στην Ινδία
Τρεις εργάτες σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε πέτρινος τοίχος στη Γαλλία