Τον συνέδεσαν τέσσερις μήνες μετά με βιασμό φοιτήτριας στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τελεί 24χρονος άνδρας από το Καμερούν, για το βιασμό φοιτήτριας από τη Δανία τον περασμένο Οκτώβριο στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο 24χρονος είχε συνδεθεί μέσω επιστημονικών εξετάσεων με DNA που εντοπίστηκε στο θύμα και ακολούθως εντόπισαν και συνέλαβαν τον ύποπτο, ο οποίος είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης,  η νεαρή φοιτήτρια είχε πάει οργανώσει με συμφοιτητές της πάρτι στη θάλασσα της Ορόκλινης και εκεί γνώρισε τον ύποπτο, ο οποίος περνούσε τυχαία από την περιοχή. Με την πάροδο κάποιας ώρας ο 24χρονος την οδήγησε σε απόμερο μέρος και τη βίασε.
 
Η νεαρή μετά την καταγγελία στην Αστυνομία έφυγε από την Κύπρο για τη χώρα της, ενώ με τη σύλληψη του 24χρονου ενημερώθηκε από τις Αρχές και εξέφρασε την πρόθεση της να επιστρέψει στην Κύπρο για να καταθέσει εναντίον του.
 
Από την πλευρά του ο 24χρονος έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google