Στην πόρτα εξόδου του ΟΚΥπΥ ο Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον

Παρελθόν από την θέση του προέδρου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας(ΟΚΥπΥ) θα πρέπει να θεωρείται ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον.
 
Ο κ. Νίκολσον, εναντίον του οποίου προέκυψαν και εξετάζονται καταγγελίες για πιθανό ασυμβίβαστο του ίδιου και της συζύγου του, διαβίβασε στον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου την πρόθεσή του να παραιτηθεί.
 
Την σχετική πρόθεσή του, όπως πληροφορείται ο REPORTER, διαβίβασε στον αρμόδιο υπουργό από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ την απόφασή του αυτή επαναβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο και κατά την τελευταία συνάντησή του με τον κ. Ιωάννου.
 
Όπως πληροφορούμαστε, εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται με την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη από το Λονδίνο, και συγκεκριμένα κατά την επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την προσεχή Πέμπτη.
 
Συναφώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του κ. Νίκολσον από την θέση του προέδρου του ΟΚΥπΥ, και αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι η επισημοποίηση της συγκεκριμένης εξέλιξης μέσω του Υπουργικού.

Δειτε Επισης

Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Γ. Αντωνίου: «Η οδύνη και η ευγνωμοσύνη μας για τους 13 ήρωες του Μαρί θα είναι παντοτινή»
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης