Βγάζει και πάλι τα κάστανα από τη φωτιά ο Χρήστος Πουλλαΐδης (ανακοίνωση)

Με τη στήριξη των δύο μεγαλομετόχων ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναλαμβάνει πρόεδρος της Ανόρθωσης με σκοπό τη διαχείριση της κατάαστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η ομάδα αναφέρει σχετική ανακοίνωση της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Χρήστος Πουλλαΐδης ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την Εταιρεία και καταρτίστηκε από κοινού σχέδιο δράσης.
 
Αναλυτικά:
 
«Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ, αποφασίστηκε από το Σωματείο, όπως γίνει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Λοΐζο Λοΐζου, τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον έτερο μεγαλομέτοχο, την οικογένεια Πουλλαΐδη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την Εταιρεία και καταρτίστηκε από κοινού σχέδιο δράσης, με σκοπό τη διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρίσκεται η Ανόρθωση.

Επιβεβαιώθηκε ότι η οικογένεια Πουλλαΐδη παραμένει κοντά στην Ανόρθωση και τόσο η αγάπη της όσο και η έμπρακτη βοήθεια της προς την ομάδα μας είναι πάντοτε δεδομένη, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες περνά η Ανόρθωση.

Αποφασίστηκε επίσης, όπως ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας, αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας Ανόρθωσις Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, έχοντας τη στήριξη των δύο μεγαλομετόχων.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Αενάως Ανναγενάται».

Δ.Σ. Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως