Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο παρά τα Λειβάδια-Έκλεισε η μια λωρίδα
15:26 - 04 Μαρτίου 2019

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η δεξιά λωρίδα ταχείας πορείας, του αυτοκινητόδρομου Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, στην κατεύθυνση προς την Αγία Νάπα, λίγο πριν την έξοδο προς Λειβάδια, θα παραμείνει κλειστή προσωρινά λόγω τροχαίου ατυχήματος, το οποίο συνέβη γύρω στις 3.00 μετά το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ακινητοποιηθεί εντός της δεξιάς λωρίδας του δρόμου.
Από το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ το αυτοκίνητο μετακινήθηκε λίγο αργότερα και η τροχαία κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζεται κανονικά.