Αποθεραπεία και νεότερα για τους τραυματίες στο Κολόσσι

Τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα σκέφτονται άπαντες στον Απόλλωνα, αφού την Τετάρτη (06/03) στο Τσίρειο οι κυανόλευκοι θα σφραγίσουν και τυπικά την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση του κυπέλλου μετά το 1-5 του πρώτου αγώνα στη Λάρνακα.

Εκτός πλάνων του Κύπριου τεχνικού για τον αγώνα του Τσιρείου θα είναι οι Μάρκοβιτς, Σελίμοβιτς, Καραγιόλ και Στυλιανού, ενώ αντίθετα προστίθενται στις επιλογές του οι Μπρου και Ντίλαν οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια αφού ήταν τιμωρημένοι.

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (04/03) οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς, ενώ αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (05/03).

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εφιαλτικό βράδυ στη Χίο-Εκκενώθηκαν περιοχές, μάχη σε πέντε πύρινα μέτωπα
LIVE: Τρεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός
Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους
Μόνο… αεροπορική η κινητικότητα στο Κυπριακό-Στην Κύπρο ο Χαν, αναμένεται και η Ολγκίν
Μακροπρόθεσμες πιέσεις στη φαρμακευτική αγορά λόγω πολέμου-Ποια φάρμακα περνούν το φίλτρο του ΓεΣΥ
Από την Ιταλία στις... Κεντρικές μετά από οκτώ χρόνια καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις
Άνοιξε και το κεφάλαιο Τυχικού στη Σύνοδο-Στήριξαν Αρχιεπίσκοπο για τοποτηρητεία, δεν εξέτασαν το λίβελο πίστεως
Έληξε τη συζήτηση για διαθεσιμότητα Δημητρίου η Ελεγκτική, ξεκαθαρίζει και ο Πάλμας-Δεν τέθηκε θέμα από Χαρτσιώτη
«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία